Za one koji su željni znanja i ne žele izaći iz topline svoga doma, a interesira ih astrologija, počinje tečaj kao stvoren za njih – online tečaj astrologije za početnike.

Želite li naučiti praktično koristiti astrologiju, na najlakši mogući način? Ili već znate osnove astrologije, ali pomalo vam se sve pomiješalo od količine informacija i želite svoje znanje učiniti korisnijim?

Ako da, onda bi ovaj online tečaj mogao biti odgovor za vas. Kroz praktično učenje na vlastitom horoskopu i na natalnim kartama drugih polaznika dobit ćete odgovore na ona najčešća pitanja:

U kojem području ili zanimanju mogu postići uspjeh i istaknuti se?

Koji mi je partner najprikladniji?

U kojem području svog života imam sreće?

Tečaj će se, dakle, održavati online, svakog četvrtka u trajanju od dva školska sata i to od 18.30 do 20 sati.

Tečaj počinje 25.2.2021.godine.

Predavač: Dunja Fućak

Proučavanje astrologije je kao učenje stranog jezika i razvijanje umijeća sinteze podataka vezanih uz planete, znakove, položaj i odnose između planeta u horoskopu.

Astrologija nam pokazuje naše slabosti i snagu, mogućnosti i smjerove, ono s čime se moramo nositi i prevladavati i na koji način to možemo učiniti. Ako stvarno želimo znati što se događa u našim životima, učenje astrologije nam može pomoći.

Tijekom tečaja se radi u manjim grupama, a mogu prisustvovati svi koji imaju internetsku vezu i instaliran Zoom (www.zoom.us). Predznanje nije potrebno jer se kreće od osnova (znakovi, planete, kuće, aspekti, itd.).

Polaznicima tečaja osigurane su skripte kako bi im se olakšalo stjecanje znanja,  snimke samog predavanja, te upoznavanje sebe na jedan drukčiji, novi način – putem natalne karte i svega onoga što im astrologija može otkriti, kako o njima samima, tako i o drugima i njihovim odnosima s njima.

Nakon početnog tečaja polaznici  mogu samostalno napraviti analizu natalne karte, te će kroz analizu vlastitog horoskopa za vrijeme tečaju vrlo dobro upoznati sebe i svoje bližnje.

Postoje li zahtjevi ili preduvjeti za tečaj?

Nema posebnih zahtjeva. Planiram vas naučiti svemu što trebate znati.

Slušat ću vas, a ako bude nečega što ne razumijete, produžit ću tečaj da to objasnim.

U stvari, ako već znate osnove astrologije, možda želite ponovno usavršiti ili pristupiti nekim konceptima.

Kome je namijenjen ovaj tečaj:

Onima koji bi željeli napraviti iskorak iz popularne astrologije i naučiti napredniju astrologiju koja stvarno djeluje.

Onima koji već znaju natalnu astrologiju, ali žele naučiti još jedan, uzbudljiv i učinkovit pristup tome i to prakticirati.

Onima koji žele postati kompetentni i uspješni astrolozi koji vježbaju.

Prijave i dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti na e-mail [email protected] ili na broj telefona 098/351-645.

Dunja Fućak

Ceresa.hr