Imate osjećaj da vam je dosta svega – vaše tijelo trpi od suvišnih tvari koje kolaju kroz njega, vaš um je zatrovan stalnim brigama ili još gore, energetskim vampirima koji vam stalno crpe energiju, vaša duša želi nešto čisto, slobodno, a stalno ste u žrvnju nemogućih zahtjeva koji vas ne čine sretnim…

atma.hr – 78
Vrijeme je za sveopću detoksikaciju i akumulaciju pozitivnih energija u vama. Pa krenimo redom.

Prvi korak je analiza. No budite iskreni i kratki, ne pretjerujte s detaljima. Uočite gdje škripi i što vas zapravo muči.

Počnite s najjednostanijim, a to je vaše tijelo. Umirite se na nekom lijepom i vama dragom mjestu i mislima prošećite svojim tijelom. Prođite svaki njegov dio i osjetite gdje je napeto, gdje zapinje, gdje je prebukirano, gdje možda i boli.

Opustite i otpustite sve za što osjećate da vam na čini dobro. Morate biti potpuno usredotočeni na sebe, svoju unutrašnjost, svoj duh, a sve to će vam već iznutra dati rješenje. Objašnjenje nije ni bitno, ne moramo znati baš sve zašto je nešto tako, nego jednostavno vjerujte svom unutrašnjem glasu, jer on ne griješi. I sve ono gdje možda nije ugodno za vas, pustite.

Imajte hrabrosti priznati sebi ako nešto nije kako treba. Kad prođete početnu analizu i uočite gdje je napetost (ili nesklad) u vašem tijelu, fokusirajte energiju na isto. Šaljite sebi (ili posebno tom dijelu) pozitivne, lijepe misli i volite sebe. Sugerirajte si da volite i podržavate sebe. Nevjerojatno je koliko to djeluje. Vjerujte sebi i svom unutrašnjem vodiču više nego bilo kom drugom izvana. Jer tko će bolje znati nego vi sami iznutra što vam je zapravo i kako se osjećate.


Widget not in any sidebars

Nakon toga možete poduzeti i neke konkretnije vanjske korake. Oni su najčešće povezani s onim s čim dolazite u doticaj, kao i s onim što unosite u sebe.

Vaša osobnost, materijalni oblik, kao i svijest čine jednu cjelinu. Poštujte to.

Izaberite prema svojim kriterijima hranu koja vam očito čini dobro i konzumirajte i kvalitativno i kvantitativno ono što vam odgovara. Kako ćete to znati?

Opet, rješenje se očito nudi samo – samo slušajte sebe iznutra. Uvijek si na vrijeme postavite pitanje: Kako se od toga osjećam? Da li mi to godi? Ne u smislu nekog hedonizma, nego u smislu ravnoteže. Opet, najbolji odgovor doći će od vas samih, iznutra. Vaše je samo da to slijedite. Da biste to mogli, potrebno je da u svakom trenutku budete BUDNI.

Nakon materijalnih konzumacija, možete preći i na spoznaje svojih odnosa s drugim ljudima. Budite sigurni da, ako budete sasvim iskreni prema sebi, uočit ćete niz nepotrebnih poteza koji vam samo škode ili uzimaju energiju. Opet je na dnevnom redu isto pitanje samo ćete ga vezati uz određene situacije i osobe.

Zaključak se nameće sam po sebi – svi oni i sve ono od čega se ne osjećate dobro (a to će vam moći reći samo vaš unutrašnji glas) odmah odbacite, izdvojite se , distancirajte od toga i takvih osoba. Niste dužni nikome polagati račune ili objašnjavati zašto je tome tako, jedini koji ima pravo na taj odgovor ste vi sami, sebi.

atma.hr – 78
Stoga samo slijedite svoj unutrašnji glas.

Budite sigurni da osobe koje vas poštuju i(li) vole će znati prepoznati vaš poriv i o čemu se radi, te im neće biti potrebno dodatno obašnjavanje. A oni drugi, njih ionako ne trebate. Njih pustite da se zabave sami od sebe. Neka sami sebi crpe energiju.

Lakoća koju ćete početi osjećati nakon što primijenite ova dva početna koraka bit će vam dodatni motiv da samo nastavite dalje.

Slijedeći je korak da budete dosljedni u svemu tome i da pratite otvaranje i otvorenost koja će se početi javljati u vašem životu.

Ista će vam sigurno donijeti neke novosti koje dosad niste mogli primati zbog zablokiranosti lošim energijama kojih se sada rješavate. Počet će vam se događati nove, uzbudljive i vama drage stvari, kao što ćete početi dolaziti u doticaj s ljudima od kojih ćete se osjećati dobro. Nije važno koliko će se brzo ili sporo odvijati ovaj proces. On će zasigurno početi čim se detoksirate od starog.

atma.hr – 39

Zapamtite, uvijek je ključno pitanje kako se osjećate od nečega i unutrašnji glas koji vam nepogrešivo daje smjernice kako ste i kamo trebate stremiti.

Zanemarite sve ostalo van vas. Jer ovaj blistavi glas iznutra je jedini točan odgovor na vaša, baš vaša pitanja.

Na vama je da ga uvijek slijedite. Ponavljamo, budni.

ehoroskop.net

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1