Bolje je biti original kakav si rođen da budeš, nego ne znam kako dobra kopija! U tome nema sreće i ispunjenja.

atma.hr – 78
Uspoređujete li se s drugima? S kime i zašto? Koga ste si postavili za mjerilo što je u redu, a što nije? Od koga se osjećate boljim, a od koga lošijim? I na kraju, što vam to donosi?

Čemu ta potreba za rangiranjem? I kako uopće znamo je li zaista nekome drugome bolje ili gore nego nama?

A da ne pričam o drugoj strani i uvjerenju da se trebamo držati sredine i biti prosječni…

Zašto? Tko je postavio normative? I što je uopće normalno? Ono čega ima najviše?
Ufff, ne bih rekla.

Jer da je to istina, svi bismo se rodili identični i u skladu s time vodili iste živote. Ne bi bili stvoreni ovako drugačiji jedan od drugih, svatko od nas poseban na svoj način, individua za sebe.

atma.hr – 39

Pa svi imamo različite otiske prstiju! Nije li nam i time priroda željela reći da smo svi drugačiji, originalni svaki za sebe? Da nema istog, prosjeka…

Smatram da smo s namjerom rođeni ovako jedinstveni. I da nas to uspoređivanje s drugima samo udaljava od samih sebe. Od vlastitog i posebnog JA. Jer bolje je biti original kakav si rođen da budeš, nego ne znam kako dobra kopija! U tome nema sreće i ispunjenja.

Da, istina je, svi živimo u nekakvim sredinama i zajednicama i trudimo se uklopiti. I to je ok. Ali ne zaboravimo da buket čini mnoštvo različitog cvijeća, svakog prekrasnog na svoj način.

Zato budite najljepši i najbolji što možete biti. Zbog sebe i za sebe. Jer takvi ćete doprinijeti još ljepšem buketu.

Zasjajte u svom posebnom sjaju, njegujte ono što vam donosi osmijeh na lice i radost u srce. I onda nećete imati potrebu za uspoređivanjem. Nećete se osjećati loše, jer mislite da je netko bolji od vas ili pak u drugoj krajnosti imati lažnu nadmoć na drugima. Jer vas neće to ni zamarati.

atma.hr – 78
Nećete imati ni vremena razmišljati o drugima na taj način.
A znate zašto? Jer ćete biti zadovoljni sobom i svojim životom, presretni u svojim posebnim iskustvima! Istinski ispunjeni svojom vlastitom svrhovitošću!

I jedini motiv će vam biti kako da sutra budete još bolji!
Ali ne od drugih, već od samih sebe danas. ❤️

Iva Bradarić

https://suncanastrana.wordpress.com/
https://www.facebook.com/Sun%C4%8Dana-strana-%C5%BEivota-947580778669963/

88 ENERGETSKI KRISTALNI NAKIT

ENERGETSKI KRISTALNI NAKIT

Kristal koji vas privlači, pravi je kristal za vas!

Svaki kristal oko sebe zrači i izuzetno je moćan. Obično nosimo kristal koji nas privlači i pritom ne možemo pogriješiti jer je odabir na prvi pogled često najbolji. Od davnina se koriste i za liječenje i uspostavljanje ravnoteže. Oni djeluju kroz rezonancu i vibraciju. Pažljivo raspoređeni, kristali mogu promijeniti vaš život.

Narukvice su posebno djelotvorne zato što se nalaze na bilu, koje je kanal prirodne energije. Narukvica od odabranog kristala ublažava napetost, uravnotežuje energiju i jača imunitet. Ogrlice jačaju određenu sposobnost.

Kristal koji vas snažno privuče, bit će onaj pravi za vas!

Prethodna objavaNajveći grešnici najviše ‘ližu oltare’?
Slijedeća objavaProbudi se
Iva Bradarić
Ja sam samo Iva. Nije bitno moje porijeklo, zanimanje ili radno iskustvo. Već poruka koju vam prenosim, a nastala je kao rezultat prolaska kroz razna životna iskustva koja su naše lekcije i čine nas jačima. Mudrijima. Naravno, ako im to dozvolimo i prepustimo im se, te dopustimo Životu da izvuče ono najbolje iz nas. Uz sve to, tu je dugogodišnji rad na sebi uz mnoštvo knjiga, seminara i radionica. Želim da vam moje iskustvo pomogne na vašem putu. Da vam otvori vidike, olakša boli i osvjetli put. I ako će se ijedan od vas zbog mojih riječi osjećati bolje, moja misija je ispunjena. Sa ljubavlju i radošću sam tu za vas.