Foto: pixabay.com

Oko našeg fizičkog tijela i energetskog omotača kojeg oblikujemo svojim znanjem, neznanjem, emocijama, njihovom odsutnošću, zapravo određujemo vlastiti energetski naboj iz kojeg crpimo svoju životnu snagu i iskustva. Zato smo uvijek u iskustvima kojima poklanjamo pažnju, jer ih kamo god pošli nosimo sa sobom u umu, duhu, tijelu, duši, svidjelo se to nekome kao pojednicu ili ne.

atma.hr – 78
Energetska znanost o nama samima u konačnici polako pronalazi put do istine. Svatko tko ima tijelo, ima i energije, duh, dušu. Umom možemo sebi samom činiti dobro ili loše. Kao i svojoj okolini. Sve što poznajemo u sebi sadrži nekakav oblik energije. Od kristala, kamenja, vode, bilja, životinja, s time naravno i ljudko tijelo nije isključeno.

Mnogi znanstvenici, od fizičara, znanstvenika u kvantnim sektorima, biologa, kemičara, terapeuta, pažnju usmjeruju razvoju ljuske energetike jer ona djeluje. Djeluje zato jer ima određeni, naboj, frekvenciju s kojom rezonira.

Kada je tijelo u harmoniji i ne pogoduje lošim disharmonizacijama, to je zbog pojednica koji je odlučio u sebi promijeniti tok misli, djela, cijeniti emocije, kako svoje, tako i tuđe.

Od Barbare Brennan, fizičarke, koja je spajanjem metafizičkih poznatih joj svojstava energije, spajala sa znanošću, do starih društava koji su živjeli poštujući energiju, jasne su neke sfera čovjeka i njegovog djelovanja kroz vlastitio energetsko polje.

Energetski omotač koji je ‘omotan’ oko fizičkog tijela je isto svojevrstni prijenosnik informacija koje naš život oblikuju. Kako naše tijelo okružuje nekoliko omotača, npr. mentalni, eterički, kauzalni, astralni ili kako god ih nazivali, oni nisu prazni tj. mogu čuvati informacije koje konstantno punimo jedno te istim, da li povoljnim ili nepovoljnim emocijama, mislima, djelima, oblikujemo jake nesvjesne triggere i kasnije aranžiramo svoj život po njima.

atma.hr – 39

Oko našeg fizičkog tijela i energetskog omotača kojeg oblikujemo svojim znanjem, neznanjem, emocijama, njihovom odsutnošću, zapravo određujemo vlastiti energetski naboj iz kojeg crpimo svoju životnu snagu i iskustva.

Kada je naša energetska ‘čahura’ nabijena kvalitetnim stvarima, mi njih možemo ‘udisati’ punim plućima konstantno. Kada su um i energetski omotač napunjeni samo strahom, zajedljivošću, porugama, hejtanjem, lakše je i konstantno osjećati sve te emocije, obnavljati neuronske veze koje tada pogoduju stalnim nezadovoljstvom u raznim sektorima života.

Ako netko odluči promijeniti svoj pristup vlastitoj energiji i početi se prisjećati svakog smiješnog događaja, romantičnog događaja, ljudske dobrote, stvarima koje te vesele, ljubavlju, mirom, skladom, lijepim riječima, djelima itd. u sami personalni energetski omotač usađuje se novi oblik energije koja je oko nas i koju možemo dopunjavati lijepim, extravagantnim i super emocijama, mislima i iskustvima.

Sa ‘čišćim’ energetskim omotačem, možemo vidjeti skladnije postojanje za vlastiti život te ga samim time i uravnotežiti, kada postoji potreba.

Energetski omotač, aura, suptilna energija nije prazna rupa bez dna, nego je oko tijela i jedno je od moćnih alata za provođenje kvalitetnijih životnih shema. Što je više dakle napunjena ljubavlju, praznija je strahom itd.

atma.hr – 75
Tako da i kroz energetsko polje svojeg bitka možeš utjecati bolje i prosperitetnije u gradnji života koji želiš. Vježbe su zapravo jednostavne, a mogu biti meditacija, lijepe misli, zahvalnost koje se sprovode svaki dan dok se ne očisti energija, misaona forma i sl. koja nam stoji na putu za prosperitet i integraciju.

Zato smo uvijek u iskustvima kojima poklanjamo pažnju, jer ih kamo god pošli nosimo sa sobom u umu, duhu, tijelu, duši, svidjelo se to nekome kao pojednicu ili ne.

Nera Crnčić
https://www.facebook.com/Skillenergycoach/

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

banner ostvari svoje

Prethodna objavaMuško načelo u ženi
Slijedeća objavaKako naći svoj mir?
Nera Crnčić
Oduvijek sam znala da je mnoštvo energije, izvan spektra poimanja naših osjetila kojima se inače služimo. Oduvijek sam i svoj život pokušavala kreirati po tome sebe. No u jednom trenutku sam to ostavila po strani i okrenula se kreaciji društvenog marketinga, koji me gotovo stajao života. I zatim sam se vratila na put koji slijedi energetsko duhovni put, pomogla sebi, a nastavila pomagati i ljudima oko sebe u raznim područjima života. Uvijek sam se bavila i umjetnošću i znanošću i nisam razdvajala ta polja. I svakime sa kim radim, radim individualno, jer svaka je duša, energija, tijelo i um poseban.