Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Bacite višak lijekova, prestanite vjerovati u bolesti. Oprostite svima i tražite od svih oprost. Prestanite brinuti o bilo čemu. Volite sve što vas okružuje.

atma.hr – 52
1. Prestanite piti, pušiti, jesti meso. Prestanite jesti brzu hranu. Poželjno je hraniti se živom hranom, ograničiti ugljikohidrate, isključiti šećer. Nemojte žvakati žvakaće gume. Preporučljivo je zube prati zubnim prahom – spojevi fluora u pastama za zube inhibiraju pinealnu žlijezdu.

2. Očistite gastrointestinalni trakt. Preporučljivo je provesti antiparazitsko čišćenje. Bacite višak lijekova. Uzimajte jod. Ne idite liječnicima. Općenito, prestanite vjerovati u bolesti.

3. Počnite razgovarati s tijelom. Tijelo, ta božanska posuda, ima svoj glas i svoju svijest i uvijek kaže što mu treba, a što ne treba. I morate ga naučiti poštivati. Potreba za hranom niske vibracije ukazuje na poremećaje stanične strukture. Uspostavite kontakt s elementima tijela.

Sprijateljite se s njima i dajte im zadatke da očiste, obnove i transformiraju pravi organizam. Razgovarajte s vodom tijekom pranja. Zamolite je da pročisti dijelove tijela, zahvalite joj na tome. Prestanite lakirati nokte te općenito prestanite odlaziti na mjesta s niskom vibracijom, poput salona i frizera. Ne hodajte okolo s raspuštenom kosom. Kosa je antena, skuplja tuđe misli i nepotrebne informacije. Raspustite kosu samo kad komunicirate sa Svevišnjim, u meditaciji.

4. Svaki dan (možete navečer) radite gimnastiku, bilo koji kompleks mirnih fizičkih vježbi uz meditativnu glazbu. Koristite aroma lampu i ulja koja otvaraju razne čakre.

5. Šećite 2-3 sata na zraku, komunicirajte s prirodom. Usredotočite se na disanje. Prestanite posjećivati ​​trgovačke centre, stadione, demonstracije, zadimljene pubove i glamurozne ustanove. Nemojte tračati, izbjegavajte nepotrebnu komunikaciju.

atma.hr – 52
6. Pregledajte cijelu svoju garderobu. Ostavite udobnu, praktičnu odjeću, slobodnog kroja. I majice s trapericama, naravno. Izbacite sve crno. Shvatite da imate više stvari nego što možete podnijeti. Poklonite višak i prestanite zauvijek razmišljati o modi i što odjenuti.

7. Nosite što manje nakita. Lanci, lančići, narukvice, prstenje, sve to veže energije, blokira slobodnu struju. Otprilike je ista stvar i s tonama parfema i kozmetike, staklenki, bočica. Sve nepotrebno – u smeće.

8. Izbacite mikrovalnu, nikada ne gledajte TV (izbacite ju). Isključite nepotrebne uređaje u kući iz mreže. Uklonite sve zamršenosti žica. Mobitel i računalo koristite minimalno, isključite ga za vrijeme spavanja, meditacije.

9. Uspostavite savršen red u sobi, u kući, u vrtu. Očistite sve kutove, izbacite sve nepotrebno. Recite zbogom svom polomljenom, zalijepljenom smeću koje leži na polukatu. Izbacite smeće. Što je vani to je i unutra. Popravite sve što je potrebno. Slavine ne smiju curiti. Volite sve što vas okružuje.

10. Oprostite svima i tražite od svih oprost. Najčudesnija tehnika je Hooponopono. Provjereno.

11. Komunicirajte sa životinjama, biljkama i malom djecom.

12. Prestanite brinuti o bilo čemu. Ne žurite nigdje. Vi ste u vječnosti. Ne ignorirajte ono što se čini beznačajnim.

13. Budite kreativni. Pišite, crtajte, lijepite avione, pjevajte, plešite, ništa ne skupljajte.

14. Nasmiješite se. Smiješite se svima i posvuda!

Vadim Zeland

ATMA/vk.com/Prevela: Suzana Dulčić za atma.hr