Pogledajte ovu krušku. Kako vam se čini?

Većina bi rekla da je ružna.

Zaista, ova kruška nije uobičajena. Ona je izobličena i ima flekice po sebi i nije nimalo nalik onim kruškama kojima se svi dive i rado kupuju. No, to uopće nije važno.

Ova kruška je toliko slatka i sočna.

Kada bi se njena unutrašnjost prenijela na van, svi bi joj se toliko divili.

atma.hr – 52
Poanta: svi smo mi isto toliko divni i posebni i jednako vrijedni baš poput ove kruške. Možda sa par flekica izvana, no to nije važno. Važno je kakvi smo iznutra.

Slatki nektar dobrote i poniznosti koji krijemo sebi je ono što se broji.

Stoga se potrudimo ne osuđivati, niti ljude, niti kruške jer čovjek nikada ne zna što se krije iza možda naoko tako grube vanjštine.

Obratimo pažnju na ono što je unutra jer svi smo mi stvoreni upravo onakvi kakvi jesmo i to je u apsolutnom redu tako.

Sve vas voli Marinica💜

Napisala: Marina Knüsel, https://www.facebook.com/groups/658367227966079  

Prethodna objavaNaši svemiri
Slijedeća objavaKorisno za svakoga: Pet razloga zbog kojih hodanje ujesen donosi najbolje rezultate
Avatar photo
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.