Designed by Freepik

Ljudska je vrsta na pragu velike evolucije. Otvara se mogućnost za skok u svijesti koji nikada do sada u povijesti ljudske vrste nije bio moguć. Zaista živimo u uzbudljivom dobu, velike su transmutacije i velika je prilika za oslobođenje, a to je ono za čime zapravo svi tragamo.

atma.hr – 52
Možda ste već čuli da se spominje velika transformacija 2020.-2030.? Što je to što se zapravo događa? Ljudska vrsta mutira – izranja nova svijest! Jedno je sigurno: idemo velikom brzinom prema Jednosti.

Svjedoci smo već sada velikim energetskim promjenama – promjenama u razini svijesti čovječanstva. A još nas u sljedećih 10-tak godina čekaju naredne promjene koje će imati dalekosežne posljedice.

Nova svijest izranja. U hinduizmu to izranjanje nove svijesti ili buđenje naziva se prosvjetljenjem. Krist je to nazivao spasenjem, a budizam okončanjem patnje. U narednih 10 godina imamo (do sada neviđenu u povijesti ljudske vrste), mogućnost radikalno promijeniti stanje svoje svijesti. S ubrzanjem započeli smo nakon portala 2012. godine.

Ono što se sada rađa nije novi skup vjerovanja niti nova znanost ili religija, čak se ne rađa niti nova duhovnost, već se radi o mutaciji frekvencije na kojoj ljudska vrsta funkcionira već stotinama godina. Ta promjena ide duboko u samu srž prirode ljudske vrste i postojanja svijeta kakvog poznajemo. Ide do našeg DNA.

atma.hr – 52
Radi se o prelasku s mentalnog načina funkcioniranja, odnosno, iz vladavine uma u holistički način funkcioniranja, u sferu srca. Ili točnije rečeno, ne prelazimo s mentalnog funkcioniranja na emotivno već ih spajamo, integriramo – počinjemo koristiti svoj puni potencijal ujedinjavanjem uma i srca.

Mogućnost ovakve transformacije, odnosno, buđenja ljudske svijesti poručili su nam svi mudraci i duhovni poslanici čovječanstva kao što su bili Buddha i Krist. Oni su bili prethodnici koji su nosili poruku o oslobođenju od zatvora uma.

Ako promotrimo glavna duhovna učenja i drevne religijske tradicije čovječanstva, naći ćemo istu poruku, ma koliko god ona bila danas iskrivljena egoističkom interpretacijom. Ta  poruka ukazuje na temeljnu istinu: „normalno“ stanje uma većine ljudi je nefunkcionalno, jer je u potpunosti hipnotizirano onim što zovemo Mayom (sanskrit: iluzijom). Ili matriksom.

atma.hr – 52
Zaboravili smo svoju pravu prirodu, a taj zaborav je Maya – svijet iluzije u kojem djeluje da smo odvojeni od drugih, svijeta i Izvora. Vjerujemo da smo odvojena tijela pa tražimo odgovore i ispunjenje van sebe, u prolaznim fenomenima i formama. Poistovjećeni smo individualno i kolektivno s egom, a to se manifestira kao neprekidna žudnja za postignućem nečega od čega se više nećemo osjećati odvojenima, praznima i ustrašenima.

Ego je ništa više nego želja za ponavljanjem, odnosno, energetski uzorak, autocesta koja je u potpunosti programirana socijalnim uvjetovanjem. Drugim riječima, matriks je svakoga od nas uvjetovao na isključivo materijalistički pogled na život, a u takvom scenariju vođeni smo primarnim egzistencijalnim strahovima.

Konstantno trčimo prema zadovoljstvu, a bježimo i izbjegavamo patnju i bol. Nosimo maske i igramo uloge da bismo se socijalno uklopili, a ta identifikacija s ego maskama (personom) je Maya – iluzija odvojenog, malog ja. Čovječanstvo se sada budi iz tog sna Maye. Budi se iz poistovjećenosti sa svojom maskom, ulogom koju igramo u igri Života.

Sada u ovom trenutku evolucije ljudske svijesti smo transfiksirani iluzijom Maye više nego ikada. Svijet se ruši pred našim očima – padaju autoriteti kojima smo u neznanju svoje prave prirode, davali svoju dušu stotinama i tisućama godina. To znači da je istovremeno i mogućnost buđenja veća nego ikada!

atma.hr – 52
Svijet uma i razmišljanja je jedino što poznajemo, što su nas naučili, ali postoji i drugi, svijet preko dualističkog uma. To je svijet koherencije desnog i lijevog mozga, ujedinjenog muškog i ženskog principa, Istoka i Zapada, yina i yanga. Dominantnu lijevu stranu ćemo moći napokon balansirati s desnom, a to znači da možemo doživljavati holistički, u jednosti i povezanosti s cijelom kreacijom.

Na putu smo da transcendiramo vladavinu ega. Dižemo se iznad misli i iznad ograničene percepcije ega. Prestaje era poistovjećivanja s našim mislima koja je od ljudske vrste stvorila Mislioce. Spoznajemo novu dimenziju postojanja.

Ta dimenzija zapravo nije nova, već je naša prava priroda i stanje postojanja, ali smo je tijekom vremena pada svijesti čovječanstva zaboravili. Nazivamo to „velikim padom čovječanstva“ u san o materijalnosti. Ali, radi se samo o iluzornom zaboravu tko zaista jesmo. Stoga možemo reći da ponovno otkrivamo svoju veličanstvenost i vječnost, nakon perioda spavanja i sanjanja sna o odvojenosti od Izvora i jedni od drugih.

U razdoblju spavanja, poistovjetili smo se s isključivo materijalnim pogledom na svijet, s našim tijelima, mislima, emocijama i tjelesnim senzacijama i po putu izgubili svijest o tome da mi nismo samo naša tijela već smo svijest, prostor, vječna prisutnost u kojoj se događaju sva naša fizička iskustva. I da smo svi Jedno!

atma.hr – 52
Ljudska vrsta dobila je kozmičku pozivnicu za nadilaženje stare svijesti koja je ukorijenjena u mentalitetu preživljavanja, odvojenosti i poistovjećivanja s mislima.

Buđenje nije odbacivanje ljudskog života ili matrice. Buđenje je prestanak identifikacije s matricom, odnosno Mayom. Buđenje, dakle, nije zatvaranje oči svijetu niti odustajanje od života u svijetu, već  prestanak vjerovanja u odvojenost.

Mi smo svi zajednički organizam i zato nam je toliko teško vjerovati u propagandu natjecanja, rata, izolacije… nije nam prirodno! I sada se budimo ponovno za slobodu koju daje otvoreno srce: voljeti bližnjega svoga. Svi smo braća i sestre.

Mi smo kao kolektiv trenutno žrtve svojih vlastitih umova koji kreiraju iluzorni zatvor u kojem se čini da moramo preživjeti nauštrb nekog drugog. Istina je da ima dosta za sve i da je čovjek biće koje je istinski dobronamjerno i puno ljubavi, osim kada ga sistem nauči drugačije. Zato nas boli biti dio ovakvog sistema: jer je hladnokrvan i daje lažnu sigurnost u zamjenu za našu ljudskost – za naše srce.

Ljubav i podrška čovjeka prema drugom živom biću (i Zemlji koja je naše kolektivno tijelo) je jedino što je važno.

atma.hr – 52
Nije prirodno da tretiramo jedni druge na način koji sistem propisuje. Sistem je bezosjećajan i drži nas u iluziji ropstva i žrtve zbog čega nam je srce zatvoreno i ne možemo uvidjeti veličanstvenost ljudske vrste kada se podržava i surađuje umjesto da se natječe i distancira. Maya nudi sigurnost, ali sigurnost je izolacija.

A život u izolaciji od drugih bića nije život vrijedan življenja. Mi smo ovdje da se volimo, podržavamo, surađujemo, njegujemo se, radujemo se, autentično se i slobodno izražavamo. To je svrha života.

Sada je vrijeme da se probudimo iz sna žrtve i zakoračimo u svoje puno biće, individualno i kolektivno, jer: Život i mi smo jedno. Mi nemamo život, mi JESMO Život. Svi smo mi jedan život. Osjetite kako ste podržani – samo je jedno srce i ono kuca u svakome od nas.

Marina Bitorajac Facebook

marinabitorajac.com

65 TESLINA PLOČA VELIKA

AKCIJA! TESLINA VELIKA PLOČA + TESLIN DISK

Teslina purpurna ploca velika disk 1

Najprodavanije sredstvo za podizanje nivoa osobne energije i pomoć pri liječenju

Kućni bioterapeut - najprodavanije sredstvo za podizanje nivoa osobne energije i pomoć pri liječenju.

Njen autor i prvi korisnik bio je Nikola Tesla, a danas je širom svijeta koriste milijuni ljudi.

Teslina ploča pomaže kod bolova, otklanja napetost i stres i poboljšava opće raspoloženje

Djelovanjem Tesline ploče smanjuju se i otklanjaju negativne vibracije u hrani, vodi i drugim tekućinama.

Kupnjom velike tesline ploče po akcijskoj cijeni od 599 kn dobijate i teslin disk za 1 kn!