Znate li da je naše iskustvo života potpuno, stopostotno i u cijelosti oblikovano našim osobnim sustavom “definicija i uvjerenja”?

radna biljeznicaZašto se taj sustav zove baš “definicija i uvjerenja”? Zato što prvo idu definicije. Tek onda uvjerenja.

Da stvar bude još bolja, s definicijama je lakše raditi nego s uvjerenjima. Uvjerenja su osobna i za njih se Ego čvrsto drži, čak i kad se iz aviona vidi da nikome ne služe na korist. Definicije su univerzalnije i apstraktnije pa proces re-definiranja obično prođe daleko lakše od re-uvjeravanja 😊.

Pričamo o pozitivnom redefiniranju pojmova kao što su navika, sumnja, hrabrost, strah, briga, svrha, posao, sloboda, odgovornost, bezuvjetna ljubav, oprost… i brojne druge. Ne biste vjerovali, ali mnogi ljudi čak i “ljubav” definiraju na negativan ili limitirajući način, a da toga uopće nisu svjesni, što se onda za čas manifestira kao plodno tko za bezbrojne probleme u tom segmentu života.

Zvuči li vam ovo uvjerljivo? Ne baš, zar ne? Jer “sad ćeš ti meni reći jednu rečenicu i ona će mi promijeniti život?!?

Da. Upravo tako. I ne, nemojte nam vjerovati. Provjerite sami! Poklanjamo vam prvo poglavlje ovog manifestacijskog masterclassa, pa procijenite koliko ovaj pristup rezonira s vama.

Srđan Roje: Redefiniranje Realnosti – Kratka najava

Za čitatelje ATME – potpuno besplatno

Inače je za masterclass preporučena donacija 69 EUR, ali za čitatelje našeg portala nudimo ga potpuno besplatno! Sve što trebate napraviti jest u polje za registraciju, na linku koje se nalazi kada kliknete na donji gumb, upisati promo kod “ATMA” (bez navodnika) i – ne morate donirati apsolutno ništa. To je naš poklon vama.