Proces je tako ogroman i tako velik da ga mi sa našim umom ne možemo obuhvatiti. Ovo vrijeme izuzetno je potentno u smislu ubrzavanja našeg osobnog rasta, a posebno procesa čišćenja. Živimo u fantastičnom vremenu i približavamo se onome što su prethodne generacije Probuđenih prije nas priželjkivale doživjeti. Dajmo svoj doprinos u ovoj kozmičkoj eksploziji rasta Svjesnosti. Vožnja po kozmičkim valovima se nastavlja!

atma.hr – 52
Samo pustimo da ove moćne kozmičke energije protječu kroz nas, ne moramo ništa posebno uraditi, osim da smo svjesni da nam se to događa.

Proces je tako ogroman i tako velik da ga mi sa našim 3D umom ne možemo obuhvatiti. Ali zato imamo unutarnje znanje koje smo donijeli sa sobom i koje nam intuitivno govori svaki dan i sat što se s nama događa.

Zato, pokušajte radije ne misliti ništa o ovome, radije pustite da vam vaši osjećaji kažu što se događa. Intuicija nam prenosi znanje preko osjećaja. I samo pratite njihov tok. To je sve.

Još od ranije znamo da je ovo vrijeme izuzetno potentno kad se tiče ubrzavanja našeg osobnog rasta, a posebno procesa čišćenja.

Zato je bitno biti što mirniji, što svjesniji i što budniji kako bismo u miru procesuirali sve ove promjene u sebi i u svijetu oko sebe.

Sve fizičke teškoće koje sada prolazimo u vidu čišćenja (mnogi imaju probavne probleme, slabost, plakanje bez razloga, itd…) su upravo samo to – čišćenje koje će za par dana proći.

Dakle, ključ je prihvaćanje, a ne opiranje.

To znači i neopiranje ovom našem fizičkom čišćenju kroz koje prolazimo.

atma.hr – 52
Pokušajmo što više ostati u miru i znajmo da je uvijek sve u redu.

Ovo je bio plan naše duše i on se sada ostvaruje.

Živimo u fantastičnom vremenu i približavamo se onom što su prethodne generacije Probuđenih prije nas priželjkivale doživjeti, ali nisu.

Zato smo mi sada tu, da damo svoj doprinos u ovoj kozmičkoj eksploziji rasta Svjesnosti koja se sada događa simultano, ne samo na našoj, već i brojnim drugim planetima ove galaksije.

Uživajmo i “plivajmo” s tokom! Vožnja po kozmičkim valovima se nastavlja!

Jasna Luminus

Fotografija Jasne Luminus