Osvanuo je još jedan dan. Još jedan divni dan. Potpuno nova 24 sata dostupna svima nama. Te sate možemo upotrijebiti kako god poželimo, zar nije to prekrasno?

Nije važno gdje mi bili, mi biramo kako ćemo se osjećati. Mi biramo hoćemo li danas nositi radost i osmijeh u srcu. Hoćemo li to podariti i na van drugim ljudima i tako i njima uljepšati njihovih jedinstvenih 24 h. Meni je ovo fascinantno. Zamislite samo, svaki dan kad se ustanete imate pravo kreirati ono što želite u vlastitim mislima. Imate pravo izabrati kakav čovjek želite biti, želite li biti radosni ili tužni, želite li drugim ljudima podariti ljubav ili mržnju? Osuđivanje ili potporu? Rame za plakanje ili nož u leđa? Fascinantno, zaista fascinantno.

atma.hr – 78
U svim ovim stvarima uvijek biram onu dobru stranu. Ne biram to jer mislim da ću dobiti nešto zauzvrat. Biram to jer je to neopisivo lijep osjećaj. Osjećaj kada se ustaneš svakog dana i svakim danom naučiš ponešto. Ponešto o sebi, ponešto o svijetu. I tako novih 24 h, svakim danom mi dobivamo te nove sate iznova, imamo priliku za učiti.

Učiti možemo kroz situacije na poslu, kroz situacije doma, naizgled obične situacije na ulici. Sve je učenje. S radošću prihvaćam ovaj dan poklonjen meni. Upravo taj isti dar vi isto tako držite u svojim rukama. Budite dobro i budite dobri. Vrijeme je u vašim rukama.

S ljubavlju, samo ja.

Napisala: Marina Knüsel, https://www.facebook.com/groups/658367227966079  

24 HIMALAJSKA LAMPA

banner himalajska lampa

Prethodna objavaZVJEZDANO NEBO – Narukvica od citrina, ahata, hematita i lave
Slijedeća objavaNeno Ljubić “Ljubav u knjizi”
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.