Vidim svašta. Toliko suprotnosti.

U ovo posebno doba godine neki radosno jure svojim domovima. A neki to što imaju ne osjećaju domom. Neki se smiješe sa nadom da će nam ova Nova biti bolja, a neki su nikad turobniji… Neki su zahvalni, a neki psuju do beskraja…

Puno straha, ali puno je i Ljubavi… Nikad više potrebnije nego sada. 

Vidim svašta. 

atma.hr – 52
Ponekad me ponesu emocije, a ponekad sam samo promatrač. Jasno shvaćajući kako svatko od nas stvara svoj mikro svijet. Bez obzira na izvanjski. I za njega je on potpuno stvaran i istinit. Iako onaj do njega može živjeti potpuno drugačije…

I dok su neki zahvalni sa malo, neki ni sa puno nisu sretni… I nikad im nije dosta. A svi zajedno upravo prolazimo kroz ogroman filter. Istinskih životnih vrijednosti. Onoga što je  zaista važno. Ovdje i Sada.

Sve se događa sa razlogom. Ništa nije slučajno. Ali trebamo ostati pribrani i svjesni da bismo to prihvatili i shvatili zašto. A nekad prođe poduže vrijeme dok shvatimo. 

Do tada nam ostaje Vjera. I Nada…

I nikad bitnije nego sada – Mir u srcu i Unutarnje vodstvo.

Zato ostanite Svoji. I Mirni. I Svjesni. 

A oluja će proći i sunce opet zasjati. ♥️🙏


Iva Bradarić 
https://suncanastrana.wordpress.com/
https://www.facebook.com/Sun%C4%8Dana-strana-%C5%BEivota-947580778669963/

115 KYLE GRAY: PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

11 vježbi uz pomoć kojih ćete poboljšati svoju duhovnu povezanost

Ova knjiga pruža čitatelju priliku da putem 11 vježbi posve preobrazi svoju energiju, da je podigne na višu razinu i da svakome tko ih prakticira proširi uvid u smisao života, njegove talente i misije koje svatko od nas ima ovdje na planetu Zemlji.

Knjiga “Podignite svoju vibraciju” Kylea Greya riznica je kvalitetnih vježbi, uvida i inspiracije koji nam svima trebaju. Ona nas iz dana u dan, korak po korak, na vrlo jednostavan način vodi kroz proces transformacije i konačno u potpunu slobodu da budemo zdravi, sretni i u dubokom miru.

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here