Foto: stocksnap.ioIstina je da želiš biti voljena i da ponovno želiš voljeti. Istina je da o tome razmišljaš više nego što priznaješ. Istina je da si usamljena i osjećaš kao da nešto nedostaje.

Istina je da razmišljaš o ljudima koje si prije voljela i možda ti nedostaju, ali ne želiš da to znaju jer nema smisla. Povrijedili su te.

Istina je da se ne bojiš ljubavi nego slomljenog srca.

Ne bojiš se prva poslati poruku ili nazvati, bojiš se da ti neće odgovoriti.

Ne bojiš se reći nekome da ti nedostaje, bojiš se je li mu stalo do toga.

Ne bojiš se zaljubiti nego se bojiš da će to doći kraju, bojiš se da visine vode do pada. Bojiš se što će se dogoditi nakon pada – pogotovo ako si ti ta koja padne.

Istina je da puno razmišljaš o ljubavi, pitaš se što je pošlo krivo, razmišljaš o svojim izborima i pitaš se zašto uvijek sve završi prije nego počne i je li tvoja krivnja.

Bojiš se slomiti vlastito srce jer misliš da samo sebe možeš kriviti za to. Ti si ta koja je dala nekome srce, nekome tko ga je slomio. Ti si ta koja je voljela nekoga tko ti nije mogao uzvratiti ljubav.

Tvrdiš da si preboljela, da imaš važnije stvari u životu, da čekaš pravog jer uvijek padaš na pogrešne.

Ali, kad cijeli život padaš na pogrešne, nećeš moći prepoznati pravog.

Uvijek ćeš se pitati je li to još jedna laž ili igrica, pokušava li s tobom on zaboraviti nekoga i kada će naći nekog drugog.

Zato sabotiraš sve veze jer se bojiš ponovno voljeti. Ne bojiš se zapravo ljubavi nego slomljenog srca. Ne želiš biti sama i ne želiš biti s pogrešnim.Ironija je da ti ljubav slama srce i kad si sama.

Usamljenost ti slama srce, prošlost ti slama srce, uspomene i sjećanja ti slamaju srce.

Ne možeš pobjeći od slomljenog srca čak i kad to pokušavaš izbjeći.

I zato se slobodno zaljubi u nekoga zbog kojeg se osjećaš dobro. Jednog dana veza neće završiti i više se nećeš bojati. Uz tu osobu ćeš se osjećati najsigurnije na svijetu. Osjećat ćeš se kao kod kuće.

zdravaisretna

62 IN BALANCE SUNFIBER®

IN BALANCE SUNFIBER®

Organsko prehrambeno vlakno

Ovaj prirodni proizvod će poboljšati rad crijeva, otkloniti problem zatvora ili proljeva, nelagodu u stomaku, smanjiti učestalost nepravilnosti rada crijeva, nadutost, vjetrove, dispepsiju i promjene rada crijeva. Pogodno i za djecu!

Topivo prebiotičko prehrambeno vlakno u prahu iz sjemena guargraha, eko uzgoj

Neto količina: 180 g

Cijena: 168 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaZašto ovo selo u Indiji posadi 111 stabala svaki put kada se rodi djevojčica?
Slijedeća objava“Udarci duše” i fizička bol – Zašto najviše reagiraju leđa?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.