pexels.com

DRUGI DIO (prvi dio možete pročitati ovdje)

Ponekad se nam ljubav čini preteška čak i s dušnim partnerom ili srodnom dušom. To je zato jer je razvoj nepredvidljiv i svijest ljubavi nije uvijek takva kakvu smo zamišljali. Da bi shvatili raskorak između očekivane i realne ljubavi možemo si – uz informacije iz Deo kanala ljubavi – pomoći i s Obredom cjeline odnosno Obredom svete ljubavi za život. Tako mnogo lakše možemo izbjeći opasnosti u koje nas zove karma.


Widget not in any sidebars

Otac Prvi [1] : »Nađimo put do partnera kao do muškarca/žene, slušajmo što nam govori. Jedan nađe put do drugoga kad mu se divi, ne da ga poučava. Partner je onaj koji se divi, ne učitelj, i to mora drugi osjetiti. Duša hoće obojicu!«

Znači, razvoj ‘svijesti ljubavi’ zavisi od ljubavi do partnera, ne od duhovnog rasta. Da li to znači da duhovni razvoj ni važan? Znamo da i duše ljubavi traže više snage u životu i žele razvijati svijest života umjesto svijest ljubavi. Što to znači za razvoj duše?

Otac Prvi: »Tko traži prosvjetljenje u životu traži moć života i pretvara se u dušu života jer traži moć života. Tražimo prosvjetljenje u ljubavi!«

Kako možemo podstaknuti svoju dušnu ljubav?

Svatko ima dušnog partnera koji ga prati iz života u život sve dok se ne udruže u jednodušno biće. U svakom slučaju mi uvijek možemo uraditi slijedeće. Prema poruci Oca Prvog mi:

VIZUALIZIRAMO MOST S DUŠNIM PARTNEROM

Kako to učiniti?

Otac Prvi: »Veze su se jednom raskinule. Vizualiziramo zračni most, ne stojeći. Dozvolimo da se most isplete sam u jasnosti duše. Među dušnim partnerima nije više veze, samo je udaljenost ljubavi koja je bila dušna.

U svim čakrama si predstavljamo istu boju jer sve čakre traže dušu i svetu vibraciju. Ako se povezujemo s bojama duge mi se povezujemo s karmom, ne ljubavlju, zovemo dušu koja je karmička. Svete boje nisu boje duge zato jer nema više ljudskih briga oko proživljavanja – u životu održava te snaga ljubavi, ne snaga života. Čakrama daju moć koja je ograničena na jedan život. Nove boje daju moć ljubavi koja je u svim životima. Kad te održava snaga života, ti si radnik ljudskoga života – karma. Kad te održava snaga ljubavi, majstor si ljudskoga života – darma.

Nove boje daju moć prisustva svijesti duše. Boje su pune ljubavi jer nose čistu svjetlost koja se blista. Nosioci tih boja su blistajući djelići.


Widget not in any sidebars

Ponedjeljak: siva (blistajuća) se brine za most istine.

Utorak: bijela nosi dušu u ljubav.

Srijeda: crna, kao vrlo tamna modrina, je Šivina ljubav koja ljubi Parvati.

Četvrtak: srebrna je moć karme koja je prava.

Petak: sivo bijela je most do jasne svijesti u srcu.

Subota: plava je most do dušne moći obojice.

Nedjelja: zlatna je most do praduše koja nosi ključ dušne cjeline.

Sve opisane boje sjaje. Za određen dan u tjednu primijeniš jednu boju u svim čakrama. Prepustiš se vizualizaciji mosta koji se sam plete, možda se neće isplesti do kraja, ostaviš, ne prisiljavaš. Sa svakim novim predstavljanjem most će se sam produžavati do čakre dušnoga partnera.«

Tako poručuje Otac Prvi oko povezivanja s dušnim partnerom i pri tom odgovara na pitanje o duši: »Čovjek nema duše, ima samo dušnog partnera.«

Dakle, naš dušni partner je naša duša. On je uvijek s nama da se međusobno nadopunjavamo i razvijamo. Mi trebamo jedan drugome da bi se mogli skroz preobraziti i postati duša. Zato partnerska ljubav poznaje taj neuništiv osjećaj žudnje po drugome. Dakle, mi žudimo po stalnom partneru jer žudimo po uzajamnom nadopunjavanju u višu cjelinu, u novo biće. Ako bi žudjeli po partneru zbog potrebe po životinjskog i tjelesnoj ljubavi, ili ljudskoj, mi sigurno ne bi tražili stalnog partnera, ili samo jednog.

Dakle, duša je novo biće, u njega se pretvaramo prirodnim putem. Koji nije put duhovnog sazrijevanja nego put ljubavnog udruživanja. Zato si možemo predstavljati svog dušnog partnera i jednostavno slijediti tehnici vizualizacije mosta do njega. Uvijek to možemo, čak i da ne živimo zajedno s njim, ili da nije u inkarnaciji, ili da još ne poznajemo te osobe (jer nismo pitali u Deo kanal ljubavi). Dušni partner je uvijek sa nama. Kao naša duša (a mi s njim kao njegova), to je uvijek dobro znati! Hvala Otac Prvi, Otac ljubavi!

Zato bi se morali više prepustiti ljubavi!

Marko i Keman

E- adresa: [email protected]

[1] Otac Prvi je Otac Sunčanog sustava i ‘Otac ljubavi’, za razliku od ‘Oca Stvaratelja’, koji je Otac Zemlje. U prosincu 2013 se je stvorio poseban način komunikacije između Oca Prvog i ljudi na Zemlji koji se zove Deo kanal ljubavi gdje možemo pomoću njihala saznati sve o ljubavi i svom dušnom partnerstvu, svojim srodnim dušama, karmičkim vezama i vezama po sili života. Razotkriveni su i posebni Obredi za ljubav u koje se svatko može posvetiti.