Foto: unsplash.com

Žene rođene u ovom znaku nadaleko su poznate po neodoljivu šarmu, svome najjačem oružju. Njihova društvena priroda osigurat će vam dovoljno anegdota koje možete prepričavati cijeli život. Vole pomagati i ne traže ništa zauzvrat. Dovoljno će biti i nekoliko lijepih riječi da im objasnite da su vam vrjedniji od zlata.

atma.hr – 78
Ako vas vaša prijateljica do suza nasmijava svojim smislom za humor, daje vam zlata vrijedne savjete, a i vrlo je popularna u društvu, velika je vjerojatnost da je rođena u horoskopskom znaku Blizanca.

Duhovitost je jedna od najprivlačnijih osobina, a Blizanci su itekako obdareni njome. Taj zračni znak Zodijaka sposoban je okupiti oko sebe širok krug prijatelja koji će sa zanimanjem slušati njegove priče.

Ženu rođenu u znaku Blizanaca krasi izuzetna pamet i znatiželja pa može razgovarati o svemu, od politike do tračeva o slavnima.

Sklona je tome da joj sve brzo dosadi, zbog čega joj je potrebna konstantna promjena i komunikacija s drugima te je stalno u pokretu i potrazi za novim izazovima i nečime što će je zabaviti i okupirati.

Žene Blizanci nadaleko su poznate po neodoljivu šarmu, svome najjačem oružju. Njihova društvena priroda osigurat će vam dovoljno anegdota koje možete prepričavati cijeli život.

Prijateljica Blizanac uvijek je ta koja smiruje situaciju kada se vi i treća prijateljica porječkate.

Njezinim umom vlada logika i sposobna je u svakom problemu uvidjeti obje strane, što je čini stručnjakinjom za diplomatsko rješavanje konflikata. Majstorica je komunikacije te oštroumna promatračica pa uvijek zna dati objektivno mišljenje.

atma.hr – 52
Domišljata je te odlično razumije ljudsku prirodu i prijateljice će uvijek poslušati njezin savjet. Kombinacija intelekta, duhovitosti i flertujuće osobnosti čine je popularnom u svakom društvu.

Savjet koji će vam dati vaša najbolja prijateljica rođena u tom vrlo zanimljivom znaku najčešće je neprocjenjiv jer ima naviku sve analizirati do najsitnijeg detalja.

Blizanci vole pomagati i ne traže ništa zauzvrat. Dovoljno će biti i nekoliko lijepih riječi da im objasnite da su vam vrjedniji od zlata.

Kao što i aludira ime horoskopskog znaka, u njoj se kriju dvije ličnosti. Zato je ona u jednom trenutku skromna i brižna, a u drugom “nemilosrdno” sarkastična.

Dvije strane osobnosti Blizanaca itekako utječu na njihovo raspoloženje koje je često podložno naglim promjenama. Jedne sekunde ljuti su i nagli, a druge potpuno mirni i osjećajni. Blizanci su jednostavno komplicirani.

Najbolji prijatelj za Blizance je – Vodenjak. Ta dva znaka spaja prepoznatljiva opuštenost i ležernost u odnosu s ljudima.

banner za knjige nulta frekvencija

Međutim, kada Blizance uhvati jedna od njihovih promjena raspoloženja, treba im neovisan i samostalan prijatelj poput Vodenjaka koji će im dati dovoljno prostora da riješe svoj problem bez prevelikog uplitanja u situaciju.

Kada sa svojom prijateljicom “Blizančicom” idete u kupovinu, ona će ulijetati i izlijetati iz trgovine u trgovinu “brbljajući” na telefon i istovremeno proučavajući najnoviju robu.

Idealna je partnerica za kupovinu jer će vam uvijek pomoći da izaberete ono što najbolje stoji, ali je i posljednji trend.

zadovoljna.hr