jasmina kovacev 2
Jasmina Kovačev

Ovo je pitanje koje često čujem.

Neki to kažu jer zaista ne vide svrhu kopanja po prošlosti, a neki iz čistog straha što će izaći na površinu.

Oni koji ne vide svrhu kopanja po prošlosti trebaju razumijeti da žive emocije sahranjene nikada ne umiru. Postoji čak i knjiga s istim naslovom. One rade iznutra, podižu našu osjetljivost na određene teme, doprinose često uvjerenjima koja nas ograničavaju, mijenjaju percepciju naše realnosti, doprinose osjetljivosti na određena zdravstvena stanja, doprinose obrascima koji nas sabotiraju…

Obzirom da su emocije energija i da se stoga ponašaju po zakonima fizike, one ulaze u frekvencijsku interferenciju s okolinom na način na koji funkcionira recimo muzička vilica. Stoga emocije koje su pohranjene u nama privlače još više dokaza za iste takve emocije, privlačeći događaje koji nam potvrde tu istu emociju. Očaj dovodi do odluka koje nas čine još više očajnim, bijes dovodi do situacija zbog kojih smo još više bijesni, strahovi nam manifestiraju događaje koji će još više doprinijeti strahu koji imamo. Da ne spominjemo utjecaj na zdravlje gdje i znanost prihvaća da je 85% originalnih početaka zdravstvenih problema na emocionalno mentalnom nivou. Obično se kaže, to je od stresa, a stres je naša reakcija na ljude, događaje i situacije. Pošto je naša reakcija, možemo je promjeniti primjenom tj. onim što je moja omiljena tehnika, a to je EFT tj Tehnika Emocionalne Slobode. Njome možemo kao laserom rješavati ono što je u pozadini naših tema. Naravno moramo znati kako, a to se uči. Što više znamo, više i možemo.

Oni koji se boje što će izaći na površinu trebaju znati da je to sve u njima i da na neki način radi iznutra i doprinosi emocionalnom teretu koji se samo može uvećati, baš kao snježna gruda koja se konstantno uvećava kad je kotrljamo po snijegu kad radimo snješka bijelića. Ako zanemarujemo naše emocionalne terete, snježna gruda može dosegnuti nivo lavine što u praksi znači, manifestirati se kao ozbiljan emotivni ili mentalni problem ili zdravstveni problem.

Zadatak svih nas je da radimo na sebi, zbog napretka na nivou duše. Yogiji kažu, treba završiti ne završeno. Neki drugi bi rekli treba riješiti karmu. I možete je riješiti rješavanjem emotivnih tereta kojima se mijenja i potreba za učenjem kroz karmu. Rješavanjem emocija mijenjamo kut gledanja, mijenjamo percepciju i postižemo učenje i uvide kojima ranije nismo mogli prići. Time rješavamo i mnoge karmičke terete. Ujedno mijenjamo svoju realnost, mijenjamo svoj život u željenom pravcu.

Kroz skoro dvadeset godina bavljenja EFTjem stekla sam ogromno iskustvo i razvila metodologije koje su dodatak na postojeće znanje koje EFT daje, a koje je već ionako veliko. Prvi put krećem prenositi znanja koja se nadograđuju na postojeći program EFT edukacija, a koja ne možete pronaći nigdje drugdje. Ove sezone, jedinstvena prilika se nudi čak i onima koji nisu do sada učili EFT, da nauče ne samo osnove nego da bukvalno dobiju nadogradnju EFRA (Emotional Freedom Results Accelerator) potpuno besplatno, ako prije toga prođu dolazeći trening EFT1 i EFT2 prvi dio.

Ako želite da:

  • osposobite sebe za samopomoć u svim životnim situacijama
  • učite od Master trenera EFTa, Jasmine Kovačev
  • dobijete majstorske tajne razvijane tokom dugogodišnjeg iskustva
  • možda krenete na put praktičara EFTa
  • možda već radite sa klijentima na emocionalnom nivou

Pružava vam se izuzetna prilika da nam se sada priključite u ovoj jedinstvenoj ponudi. Uplatom EFT1 i EFT2 prvi dio, na poklon dobijete EFTRA trening. Ukoliko ste zainteresirani prijavite se već danas preko ovog linka i nazvati će vas organizator radi daljeg dogovora.