Provedi 3 predivna dana okružen/a čistom prirodom i zelenilom gdje ćeš se svjesno povezivati sa DAHom i SRCEM kroz primjenu različitih alata i tehnika.

Biti ćeš smješten/a u okolici Velebita u luksuznoj kući za odmor Dika koja će ti pružiti potpuni mir i odmor. Tijekom 3 dana posjetit ćeš prašumu Štirovaču i druga posebna mjesta velebitskih livada gdje ćeš disati, piti Cacao, slaviti šumu i osjećati sebe.

Povezat ćeš se sa svojim srcem i zelenim srcem Velebita.

Što ćeš dobiti na ovom retreatu?

 • 3 dana šumskog kupanja
 • Dovesti svjesnost u sve dijelove svoga tijela
 • Naučiti tehnike disanja Energy Codes kako bi se povezali s tijelom i uzemljili
 • Povezati se sa biljnom medicinom Cacao
 • povezati se sa svojim SRCEM i bezuvjetnom ljubavi
 • biti potpuno prisutan/na ovdje i sada
 • Iskusiti koristi grupne hipnoterapije RTT – reprogramiranje uvjerenja koja nam više ne služe
 • Meditacije, šetnje prirodom, bivanje, povezivanja s prirodom, biljkom, stablom
 • stručno i svjesno i držanje prostora i vodstvo kroz sve procese

Prijave su do 1.7.2024.

Zašto PRAŠUMA ŠTIROVAČA?

Prašuma Štirovača je magično mjesto netaknute prirode na Velebitu gdje ćeš pod  nogama osjetiti bogatu mahovinu na humusu starom stotinama godina, pod prstima drvo, i sebe u toj prirodi.. Bit ćeš okružen/a debelim stablima koja svojim korjenjem meditativno uranjaju u centar Majke Zemlje koja će te nježno i sigurno držati u ŠUMSKOM KUPANJU dok bivaš, dišeš, hodaš, otpuštaš, integriraš. Postat ćeš jedno sa sobom i sa prirodom.

Zašto DAH i CACAO u prašumi?

U potpunom zelenilu povezat ćeš se svojim SRCEM, otvoriti ga, proširiti, prodisati kroz njega.

DAH i CACAO otvaraju srce.

Boravak u prirodi otvara srce, tvoju srčana čakru .

Boravkom u prirodi uz ove tehnike i ceremonije dopustiti ćeš si da potpuno urnoniš u sebe i u zeleno okruženje.

Boja srčane čakre je ZELENA, u srčanoj čakri je izvor i povezanost s bezuvjetnom ljubav. Naučit ćeš svjesno primiti i utjeloviti tu ljubav u potpunosti, dati ju sebi i drugima.

Kako budemo DAH dovodili u tijelo osjetit ćemo kako cijela šuma diše, kako se naš DAH usklađuje sa DAHom šume. Doslovno ćete moći vdjeti fotone kako lete i osjetiti kako ih udišete među vaše stanice.

Ljubav je prva vibracija s kojom smo došli, gdje god ide DAH ide i LJUBAV.

Ljubav je naša priroda, a mi ćemo na ovom retreatu u PRIRODI bivati, disati i piti Cacao.

Tko smo mi?

Mi smo dvije kolegice, Tihomila i Inga,  čije se tehnike savršeno nadopunjavaju i podržavaju i odlučile smo kreirati ovaj retreat u prirodi kako bi ti ponudile savršeno okruženje da iskusiš sve dobrobiti našeg rada.

Vodimo te na šumsko kupanje i liječenje prirodom tu gdje je zrak najčišći i energija visoka.

Tihomila Radović

Certificirani voditelj  za Energy Codes. Principi i tehnike disanja koji kroz DAH ti daju ključeve kako koristi medicinu svoje životne energije da osjetiš tko jesi i otpustiš sve što ti ne služi više.

Ja će te provesti kroz tehnike disanja Energy Codes. Voditi ću te kroz šetnju kroz prašumu. voditi kroz proces. da sa svojim DAHom uskladiš prirodu u sebi sa prirodom oko sebe. Odmah ćeš osjetiti kako se je lako energetski spojiti sa prirodom koja jesi. I zato smo tu u prašumi, svjesno. I svjesno ćemo disati. Staviti fokus na dah i tijelo u um. Tu ćeš osjetiti uzemljiti, otvoriti srce, opustiti se.

Inga Kartić

Ja sam certificirani hipnoterapeut (RTT metoda) i trauma informed coach.  Kroz brojne godine edukacije prikupila sam razne alate i tehnike koje onda kombiniram i stalno usavršavam u svom radu i pristupu. Na mom putovanju veliko vodstvo mi je pružio magični ceremonijalni Cacaosito  koji je dodatno otvorio moje srce i povezao me sa mojom svrhom te sam tako počela voditi Cacao ceremonije koje su popraćene odgovarajućom radionicom.

U sklopu ovog retreata ja ću ti kao Cacao facilitator kroz ceremonije pružiti toplu podršku, ljubav, nježnost i vodstvo, a osim što ćeš se povezati sa svojim SRCEM, svojom iskrom, povezat ćemo se i međusobno te tako stvoriti siguran prostor za sve procese koji će se odvijati.

Osim Cacao ceremonija omogućit ću ti da iskusiš i benefite grupne hipnoterapije gdje ćemo raditi na reprogramiranju uvjerenja koja nam više ne koriste te jačanju ljubavi prema sebi.

Datum i mjesto održavanja:

12.07.– 14.07. Kuća za odmor Dika, (Otočac)

Link od smještaja: https://www.booking.com/Share-v7h264

Kratki program:

 • Dolazak i smještaj 12.07. do 11h

(postoji mogućnost i kasnijeg dolaska)

 • Početak programa retreata 12.07. u 12h
 • Završetak programa retreata 14.07. do 17h . možda čak i 17h

Cijena vikend retreata:  400 eur

Cijena uključuje:

 • 2 noćenja i smještaj u dvokrevetnim i četverokrevetnim sobama sa bračnim ležajevima u luksuznoj kući za odmor Dika
 • Boravišnu pristojbu
 • Hranu (voće povrće, čajevi, 2x doručak, 2xručak i 2x večera)
 • Sve radionice, ceremonije i predavanja pod stručnim vodstvom Tihomile i Inge

Cijena ne uključuje prijevoz (moći ćeš ga dogovoriti preko zajedničke WhatsApp grupe gdje ćete biti međusobno povezani).

Napomena: U kući su dvije sobe sa jednim bračnim krevetom te jedna soba sa dva bračna kreveta. Kuća ima ukupno četiri kupaonice tako da će biti osiguran potpun komfor i praktičnost. Prvi prijavljeni mogu birati sobu u kojoj žele biti smješteni. Broj mjesta je ograničen zato požurite s prijavom.

Prijave

Prijave su do 1.7.2024.

Prijave su obavezne na mail: [email protected]  i [email protected]

Prilikom prijave navedi svoje ime i prezime i broj telefona kako bismo te mogli kontaktirati.

Za rezervaciju mjesta potrebna je uplata polovice ukupnog iznosa (200 eur) odmah po prijavi, a detalje za uplatu dobit ćeš nakon prijave. Ostatak iznosa možeš platiti najkasnije do početka retreata.

* U slučaju otkazivanja dolaska iznos od 200 eur je nepovratan. Ako je razlog otkazivanja opravdan iz medicinskih razloga (uz priloženu liječničku dokumentaciju) u mogućnosti smo ti vratiti iznos od 200 eur.

Ako te zove ovaj magični retreat biti ćemo presretne da nam se pridružiš,

Požuri i rezerviraj svoje mjesto na ovom jedinstvenom putovanju.

Prijave su do 1.7.2024.

Veselimo ti se da nam se pridružiš na ovom jedinstvenom putovanju.

Tihomila i Inga