Odaberite kartu koja vas „doziva“. Ona otkriva što vas čeka i nosi koristan savjet za vas.

atma.hr – 78
1. Predodređeno vam je da budete uspješni

Karta označava sreću, vanjsku pomoć ili neočekivano rješenje problema u vašu korist.  Možda je ovo samo primirje, tako da možete skupiti snagu i nastaviti svoj put, donijeti odluku.

Karta označava ispravnu perspektivu situacije, ispravnu odluku koju ste donijeli, potvrdu da se krećete u pravom smjeru.

Karta također označava primanje nečeg novog: znanja, iskustva, putanje, upute na vašem putu. Simbolizira uspješnu kombinaciju okolnosti.

2. Prava ljubav i predanost

Zlatno srce je simbol prave ljubavi. Karta predstavlja iskrenost, odanost, trajno sjedinjenje i naklonost. Dobit ćete ono što želite.

Karta savjetuje da poslušate svoje srce i vjerujete svojim osjećajima. Otkrit ćete tajnu, samo se morate otvoriti, vjerovati i dogodit će se.

atma.hr – 75Karta preporučuje izbjegavanje sukoba i odlučivanje o svemu na prijateljski način, mirnim postupanjem.

Vjerujete u sebe i svoje osjećaje i na temelju njih donosite odluke i djelujete. Sjetite se tko je važan i što je stvarno važno u vašem životu. Poslušajte što vam srce govori.

3. Dobronamjernost i prijateljstvo

Budite iskreni i čisti u svojim mislima i uvjerenjima, a zatim potražite pomoć, podršku i snagu. Karta vam savjetuje da budete iskreni, da kažete sve kako jest, da se otvorite, da ne lažete i za uzvrat možete dobiti pomoć ili oprost, a ako se uznemirite i budete varali, bit ćete odmah kažnjeni.

Ne možete pronaći odgovor ili rješenje? Umirite se, ostanite u samoći. Jednorog je duhovna karta, označava diskreciju i čistoću misli. Jednorog ne preporučuje razmišljanje o osveti ili kazni, on preporučuje razmišljanje o oprostu i njegovom integritetu.

Jednorog vam ne savjetuje da u ovoj situaciji tražite profit, već vam savjetuje da činite ono što vam govore vaša duša, srce i njegovi principi.

zen.yandex.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here