Ako ju uspijete zadiviti onim što jeste, stvarnom i iskrenom ljubavlju, imat ćete priliku pokazati joj do kraja života koliko je bila u pravu kad vas je odabrala. Od istinske ljubavi do mudrosti je samo jedan korak.

atma.hr – 78
Ako ste ikad imali muškarca koji vas voli, shvatit ćete što sreća znači ženi. Jer tada je i njena sreća njegova sreća i sve što čini ima smisla.

Ljubav je toliko puna emocija, ludih stvari, gestikulacija i lijepih trenutaka da ponekad niste mogli razlikovati muškarca od djeteta, a ponekad između istog čovjeka i starca. Od istinske ljubavi do mudrosti je samo jedan korak.

Ono što nosite u sebi, predstavlja vas. Ono što imate u duši odražava vaše radosti i strahove. Onaj tko se za vas bori i tko vas osvaja diktira vaša djela.

Muškarac će se uvijek truditi da se bori za najljepše, najodanije, najsretnije žene, a onda će se brinuti za nju i neće prvom prilikom otrčati do druge. Zapravo, jednom kada čovjek poštuje sebe, to nikada neće učiniti.

Ljubav i sreća dolaze korak po korak. Jednako brzo dolazi i odlazi. Žena koju osvajate poštenjem, ljubavlju, pažnjom i buketom cvijeća najvjerojatnije će biti vaša.

atma.hr – 39

Ako ju uspijete zadiviti onim što jeste, stvarnom i iskrenom ljubavlju, imat ćete priliku pokazati joj do kraja života koliko je bila u pravu kad vas je odabrala.

Nijedna žena ne odlučuje kada će primiti cvijet ili kada će joj netko pružiti ruku da siđe iz autobusa. Niti jedna žena ne pita tko će promijeniti žarulju u kuhinji niti tko će joj reći kako je lijepa. Jer muškarac pored nje već će znati što reći i kako to učiniti.

Žena pored muškarca mora se osjećati posebnije nego kad nije u blizini muškarca. Da, muškarac i žena su si slični i oboje dolaze na istoj razini bliskosti i ljubavi u vezi.

A ipak, on je muškarac, a ona žena. Donosi ciljeve i djela i ona to podržava. On daje pohvale, a ona cijeni. On brine, a ona vjeruje.

Žena muškarcu jednostavno neće uskratiti brigu i ljubav. Ili njegovo ludilo. Inače ih žene više nikada ne bi voljele.

atma.hr – 78
Postoji nešto između privlačnosti i ljubavi i tako osvajate ženu. Žene vole kad ih osvajate, kad ih podržavate, ispravljate i čak kad ih savjetujete.

Uvijek brini o ženi pored sebe. I ne zaboravi: „Žena je cvijet. A čovjek vrtlar. Najpažljiviji vrtlar uvijek će imati najljepši cvijet.“

pozitivanstav

27 OSHO: MOĆ LJUBAVI