Od ovog dana počinje novi životni ciklus, ponovno rođenje, kretanje prema sreći i suncu. Na ovaj dan je sve loše i zastarjelo mnogo lakše otpustiti. Posebno je važno iskoristiti tri čarobna i snažna trenutka za sadnju najvažnijeg sjemenja budućih manifestacija.

atma.hr – 52
Energiju zimskog solsticija ne treba propustiti. Štoviše, nemoguće je ući u njega s niskim vibracijama i zagađenom energijom.

Naša energija je zakrčena lošim navikama, svađama i zavišću, nevjerovanjem u vlastitu snagu, lijenošću i apatijom, melankolijom i malodušnošću, proždrljivošću, neshvatljivim odnosima, itd. Sve je to važno pregledati, identificirati i otpustiti.

Riješite se svega toga i na razini misli i na razini djela: bacite smeće, nepotrebne stvari, stare predmete i sve ostalo što ne veseli oči i dušu.

Na ovaj dan je sve loše i zastarjelo mnogo lakše otpustiti. Tako će se postaviti energija dana. Očistite prostor u kojem živite, očistite srce i dušu.

Došlo je vrijeme za vatru svijeća, vijence i osmijehe koji dolaze iz srca.

Za vrijeme zimskog solsticija važno je biti vedro raspoložen, emitirati čistoću, dobre misli. Bez uvreda, tuge i svađe. Ulažite energiju samo u dobra djela, pozitivne emocije i osjećaje.

Ako postoji unutarnja želja, napravite popis onoga što vam više ne treba, čega se želite riješiti i otpustiti (misli, ljutnje, navike) i za vrijeme zimskog solsticija spalite to na plamenu svijeće. Pepeo zatim prospite u kanalizaciju ili kroz prozor.

Ujutro 22. prosinca/decembra svakako se mentalno nasmiješite i pozdravite sunce, zamolite ga za energiju i snagu za rast svih vaših želja, namjera i ideja.

atma.hr – 52
A na zimski solsticij posebno je važno iskoristiti tri čarobna i snažna trenutka za sadnju najvažnijieg sjemenja. Zatim to radimo još dva puta (22. prosinca/decembra i 23. prosinca/decembra).

21:12h – Vrijeme za one koji stvarno žele sklad i ravnotežu, koji žele obnoviti obitelj, razmišljati o proširenju obitelji, kao i za one koji razmišljaju o promjeni zanimanja i otvaranju svojih vještina svijetu (nešto vezano uz rad s ljudima: kreativnost, komunikacija, podrška i pomoć).

22:12h – Energija tri dvojke i sedmice u isto vrijeme. Ovaj trenutak je nabijen mudrošću i posebnom energijom, magnetizmom, srećom i snagom.

U ovom trenutku razmislite o onom najintimnijem i o onome što se posebno vas tiče, za što ste sigurno sposobni i što vam baš, jako treba, što vam je važno i stvarno je vaše (veza, zdravlje, selidba, novo zanimanje itd.). Glavna stvar je da ste spremni djelovati za ispunjenje svoje želje, dati se potpuno.

banner za knjige nulta frekvencija

22:22h – Ovo je moćan portal, nabijen energijom novca, dobrih emocija i odgovornosti. Shvaćate da bez odgovornosti i suptilnog instinkta s neba ništa ne možete dobiti tek tako? Sve su to rezultati vašeg rada. Važno je svakodnevno se baviti svojim rastom, uspoređivati ​​se sa sobom od jučer, bodriti se, štititi i brinuti se za sebe.

U ovom trenutku zamislite materijalnu želju: kupnja nekretnine, vlastiti posao, proširenje financijskih mogućnosti, napredovanje na poslu itd..

U ovim trenutcima budite čisti i svijetli dušom i tijelom. Okupajte se sa soli, obavite važno čišćenje, još jednom prijeđite preko onih snova i misli koje vas vuku nazad i samo zamračuju prostor za sreću i zatim ih zaboravite zauvijek.

Odaberite trenutak koji odgovara vašoj iskrenoj i gajenoj želji-namjeri i u meditaciji pošaljite je u svemir.

Hodajte prema svjetlu sa svemirom! Budite ovo svjetlo za sebe i za svoje iskrene, najskrovitije i najdublje želje.

dzen.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr