Foto: pixabay.com

Nova dimenzija i novo kozmičko okruženje u kojem se sada nalazimo iznose na svjetlo dana svu našu unutrašnjost, a pošto svi postajemo višestruko senzibilniji za svoju okolinu, sada svatko svakog osjeća – duplo jače!

atma.hr – 52
Prelazak u višu dimenziju postojanja ne znači da vidimo promjene samo na vani, nego se te promjene događaju prvenstveno iznutra. Pošto svi općenito postajemo mnogostruko senzibilniji, to se najbolje opaža u našoj interakciji s okolinom, s drugim ljudima. Tu mislim na interakcije na fizičkoj, ali i energetskoj razini.

Što god da kažete, odsad budite svjesni da mnogo ljudi osjeća da li vi to zaista i mislite ili ne, odnosno osjeća vaše emocije koje stoje iza tih riječi. To vrijedi u svim situacijama – bilo da pričate s ljudima ili pišete na društvenim mrežama. Dakle, što god da napišete, osjeti se energija i osjećaj koji stoji iza tih riječi. A to znači da oni kojima se obraćate – osjećaju (imaju spoznaju) da li iskreno mislite ono što kažete, jeste li trenutno ljuti ili ste radosni, mirni ili nervozni, itd…

Svaki empat zna o čemu govorim, a dobar broj vas ste također empati i imate razvijene “antene” za tuđa raspoloženja. Naime, to se osjeti istog trenutka, nije to stvar nikakve analize, to je trenutačna spoznaja. Kao neko tko osjeća tuđe energije i emocije, svaki put kad napišete nešto, osjeti vrstu emocije s kojom ste to napisali.

To je nova stvarnost u kojoj sada živimo. Naime, kad god ste ljuti i ogorčeni, to se itekako osjeća. Vaša ljutnja ošine druge ljude kao bičem. U takvom primjeru vaš osjećaj ili EMOCIJA JE POSTALA ORUŽJE jer s njom ste nekog povrijedili energetski i ako je osoba osjetljiva na energije, ona to iste sekunde osjeti kao npr. bol u želucu.

No, s druge strane, vaša emocija postala je sada i vrsta oruđa. S njom stvaramo, kreiramo. Mi smo upravo zato i došli ovdje da se učimo kako koristiti svoje emocije za STVARANJE, dakle za kreiranje onog što želimo u svom životu. Na tome se zasniva Zakon materijalizacije kao i Zakon privlačenja.

Zašto nam se ovo događa? Zato što je planet Zemlja prvenstveno ŠKOLA EMOCIJA. Svako tko je počeo učiti o Zakonu privlačenja i materijalizaciji vlastitih želja i namjera zna da je emocija gorivo manifestacije. Nije dovoljno samo zamisliti ono što želite, vi morate doslovce proizvesti osjećaj iz sebe koji će propratiti tu misao, odnosno viziju.

atma.hr – 52
Dakle, u ovom slučaju EMOCIJA JE ORUĐE STVARANJA.

Stoga vas molim da odsad budete BUDNI još više za vlastite osjećaje. Sada je imperativ da budete što više pažljivi što osjećate tijekom dana, a pogotovo kad komunicirate s drugima. Nova dimenzija i novo kozmičko okruženje u kome se sada nalazimo iznose na svjetlo dana svu našu nutrinu, a pošto svi postajemo mnogostruko senzibilniji za svoju okolinu, sada svatko svakog osjeća – duplo jače.

Riječi i nisu više toliko potrebne.

A kada budu izrečene, odmah se osjeti osjećaj koji stoji iza njih. Zato se i sama već godinama trudim da u komunikaciji s drugima, bilo usmenoj ili pisanoj, budem mirna i/ili radosna. Ne želim ljudima nanositi zlo i zato pazim šta izbacujem iz sebe. Ako sam ljuta, bolje je da šutim jer ako izbacim vani tu ljutinu, ona direktno udara na tuđi solarni pleksus, nekog udari u glavu, itd… Tako je sa svima nama sada. Jedina razlika je u tome što ste neki već postali svjesni toga, dok drugi nisu.

Zato se vaše malo dijete odmah rasplače kad naglo viknete na njega. Djeca imaju puno razvijenije antene za naše osjećaje nego mi odrasli. I zato, kad god istresete svoju ljutnju na dijete, povrijedite ga na višestruke načine. Doslovce im poderete energetsku mrežu koja ih štiti od vanjskih utjecaja dok su mali.

Čak i kad ne izrazite tu ljutnju prema djetetu, ono i dalje osjeća vašu ljutnju pa i samo postaje ljuto. I onda kažete kako imate neposlušno dijete. Dakle, nije do djeteta, do vas je, dragi moji! Sve ovo su lekcije življenja u novoj stvarnosti.

atma.hr – 52
Zašto sam spomenula novo kozmičko okruženje? Naime, kompletan naš Sunčev sistem sada je doputovao u novi dio galaksije gdje su energije puno jače zbog prisustva ogromne količine gama fotonskih zraka. One čine da postajemo senzibilniji općenito, ali bude u nama i nove sposobnosti, poput telepatije, telekineze, jasnovidnosti i drugih.

I dok smo dosad morali brinuti više o materijalnim stvarima – kako preživjeti, šta uraditi na vani da nam bude bolje, odsada svoje vrijeme i trud moramo okrenuti ka unutra, spoznajući da su oruđa našeg “preživljavanja” u nama samima, a to su naša unutrašnja osjetila.

O njima upravo u ovom vremenu učimo. To su novi instrumenti s kojima ćemo stvarati stvarnost kakvu želimo. Novo kozmičko okruženje omogućava višestruko ubrzanu manifestaciju naših misli i osjećaja. I ta činjenica još više pojačava potrebu da pazimo šta izlazi iz nas jer to se vrlo brzo uobliči u vanjskoj stvarnosti. Otud tolika potreba da se naučimo kontrolirati svoje misli i emocije, da budemo budni za njih jer znamo da će one odsad formirati našu budućnost.

Nadam se da vam je ovih nekoliko činjenica iznesenih u tekstu privuklo dovoljno pozornosti da odsada počnete biti istinski budni i svjesni te odlučite da će vaši osjećaji i emocije uvijek biti oruđe, a ne oružje vašeg odnosa s drugima i sobom samim.

Jasna Luminus