Zapeli ste u životu i osjećate da trebate promjene, ali nemate hrabrosti ili ne znate u kojem smjeru mijenjati život? Nalazite se u životnoj krizi koja vas primorava na promjene?

Promjene. Jedna od najmanje omiljenih riječi u našem svakodnevnom rječniku. Riječ kriza još manje. Dvije riječi koje bi tako rado izbjegli i koje u nama bude ogromne otpore. Ipak, dvije riječi koje su neminovne u našim životima jer život zahtjeva promjene.

U terapeutskom radu, ali i društvenom životu, susrećem se s mnogim ljudima koji, unatoč životnom nezadovoljstvu, imaju veliki otpor prema mijenjanju takvog života. Zašto je to tako, kako preuzeti odgovornost za svoj život i mijenjati ga za svoje najviše dobro? Osobno sam prolazio kroz mnoge životne promjene i znam koliko je ovo važna i izazovna tema. Izvor nezadovoljstva mnogih ljudi upravo je njihov odnos prema promjenama i krizama.

Neke promjene sam sam poduzimao, neke su mi bile izazvane životnim okolnostima. Suočavao sam se sa savladavanjem otpora prema promjenama, donošenjem odluka i nedoumicama u iste kao i izgradnji ustrajnosti na tom putu. Naučene lekcije želim podijeliti s vama na ovoj interaktivnoj radionici u sklopu koje ćemo se baviti nekim od navedenih tema:

• Zašto imamo otpor prema promjenama i što nas drži na mjestu unatoč lošim životnim okolnostima?
• Kakvu ulogu igraju sloboda i sigurnost u našim životima?
• Koji su naši talenti i želje i u kojem smjeru želimo mijenjati svoj život?
• Kako donositi odluke i nositi se sa odgovornosti?
• Kako se nositi s životnim krizama kada nam se dogode?
• Što je dobro kod promjena i kriza i kako kreirati nove životne okolnosti?

Ako se osjećate da ste zapeli u životu i ne znate izlaz, ako osjećate da želite promjene, ali ne znate u kojem smjeru, ako ste u nekoj životnoj krizi pridružite se ovoj radionici da zajedno otkrivamo put prema novim i boljim životnim situacijama uz grupnu podršku i razumijevanje.

Informacije u vezi radionice:
• Sastoji se od predavanja, iskustvenih vježbi i zadataka za samoanalizu između modula
• Radionica će se odvijati u 4 modula, jedanput tjedno po 3 sata.
• Lokacija: Gradišćanska 16/1, Zagreb
• Termini su 26.09., 03.10., 10.10. i 17.10. od 17.30 do 20.30.
• Cijena je 110 € za cijeli ciklus i plaća se puni iznos bez obzira na broj dolazaka.
• Rezervacija na email [email protected]
Rezervacija je važeća uz bespovratni polog od 30 €. Ostatak se plaća na prvom modulu.
• Dodatna pitanja i informacije o radionici na navedeni email.

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

O meni
Znanstvenik koji se nakon dvadesetogodišnjeg rada u različitim znanstvenim institucijama posvetio istraživanju ljudske osobnosti. U svom terapeutskom radu kombiniram tjelesno orijentiranu psihoterapiju, sistemske konstelacije i tehniku emocionalne slobode. Prije nekoliko godina doživio sam teško iskustvo burnouta koje mi je u potpunosti promijenilo životne okolnosti. Zdravstveni problemi, emocionalni raspad, promjena poslovnog okruženja, razvod, preseljenje, materijalna i financijska nesigurnost samo su neki od izazova s kojima sam se susretao u periodu od nekoliko godina. Svoja znanja i iskustva o ovoj temi opisao sam u knjizi „Burnout, priča o nama“.
Više informacija o meni i knjizi možete pronaći na www.krunoslavnujic.com

Prijavite se za tečaj Životne promjene i krize