Suportivna terapija 100% prirodnim medicinskim PANACEO zeolitom pokazala se iznimno učinkovitom u liječenju brojnih dermatoloških problema. Ruska medicinska akademija dvije je knjige posvetila kliničkim istraživanjima i učinkovitosti primjene medicinskog zeolita kod mladenačkih, ali i hormonalnih akni (u zreloj dobi).

Upoznati smo s brojnim oblicima oboljenja kože, najvećeg ljudskog organa, koja s obzirom na svoju vidljivost predstavljaju problem ne samo s fizičkog već i s psihičkog aspekta. U skladu s navedenim, u bolničkim uvjetima dermatovenerološke klinike provedeno je istraživanje na 143 pacijenta koja boluju od različitih oblika kožnih oboljenja poput akni, rozaceje, atopijskog ili seboroičnog dermatitisa, psorijaze, ekcema, lupusa, alopecije, vitiliga, kronične urtikarije i sl. Ono je pokazalo vrlo visoku učinkovitost medicinskog PANACEO zeolita u liječenju navedenih kožnih oboljenja, a posebno atopijskog dermatitisa, akni i rozaceje. Također, dvije knjige Ruske medicinske akademije opisuju klinička istraživanja i učinkovitost primjene zeolita kod akni, bilo mladenačkih ili hormonalnih.

Budući da akne nisu isključivo kožna bolest, već predstavljaju odgovor organizma na određene metaboličke i druge probleme, obavezna je sustavna oralna terapija i detoksikacija organizma visoko mikroniziranim i aktiviranim medicinskim PANACEO prahom te lokalna aplikacija visokokvalitetne PANACEO kreme i PANACEO praha/pudera.

Medicinski PANACEO prah najefikasnije djeluje na problem s aknama ako se utrlja neposredno na kožu, tj. direktno na problematično područje. Na početku terapije, uz oralno korištenje PANACEO medicinskog praha, poželjno je uzimati PANACEO kapsule (zbog različitog mjesta resorpcije praha i kapsula). Uz navedeno, preporuča se uzimati i kapsulirane fitofarmakološke supstance poput OPC+C kapsula (imaju dodatni hranjivi efekt na kožu) i/ili kapsula Weihrauch (imaju prirodni protuupalni efekt) budući da, zajedno s njima, medicinski zeolit stvara snažnu sinergiju i na taj se način ubrzava i poboljšava njegov učinak.

U funkciji trajne zaštite i liječenja akni, koristite učinkoviti, 100% prirodni, testirani i garantirano zdravstveno ispravan medicinski PANACEO zeolit!

Zašto je medicinski PANACEO zeolit drugačiji ?
PANACEO je za sada jedini legalni i legitimni medicinski zeolit na hrvatskom tržištu, aktiviran, mikroniziran i oksigeniziran zaštićenom PMA tehnologijom, znanstveno i klinički istražen, 100% siguran za oralnu humanu upotrebu. Registriran je na HALMED-u u skladu s EU odredbama iz 2006 godine.  Proizvodi se sukladno kriterijima HACCAP programa za medicinske proizvode. Svaka količina proizvodnje prolazi kontrolu 13 kritičnih točaka, svaki pojedini proizvod ima svoj kontrolni broj, što je bezuvjetna garancija sigurnosti gotovog proizvoda za humanu oralnu medicinsku upotrebu.
Nužnost takve kontrole polazi od činjenice da postoji više stotina podvrsta zeolita, čija se ruda vadi iz rudnika, gdje su moguće nepredvidive kombinacije različitih podvrsta zeolita. Neki od njih su toksični, neki čak kancerogeni, organoleptički nerazlikovni. Moguć je neprepoznati prelazak jedne vrste zeolita u drugu, moguća su onečišćenja zeolita u zemljinoj kori, pa je to opravdani razlog kontinuirane zahtjevne  kontrole kvalitete i sastava zeolita po kriterijima za medicinske proizvode.
Budući je vremenski i financijski vrlo zahtjevna i skupa registracija medicinskih proizvoda, to proizvođači i distributeri ostalih zeolita na tržištu navode da su njihovi zeoliti registrirani kao ‘’zeolitna sirovina u kozmetici’’. Budući zeolitna sirovina u kozmetici ne udovoljava kriterijima sigurnosti EU za humanu oralnu upotrebu, proizlazi da je jedino medicinski PANACEO zeolit legalan i legitiman, odnosno garantirano siguran za humanu oralnu upotrebu.

panaceo logoS vašim pitanjima uvijek se možete obratiti našoj profesionalnoj Savjetodavnoj službi:

Panaceo Tim d.o.o.
Olujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistički terapeut
Voditelj Savjetodavne službe
Representative: Panaceo GmbH, Austria
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: ‘+385 1 3772354
emails: [email protected]
[email protected]
www.panaceo.hr