Foto: pixabay.com

Možete privući sreću i ispuniti želju zahvaljujući zlatnoj minuti dana, tijekom koje Svemir rado odgovara na zahtjeve. Zlatna minuta može u potpunosti promijeniti vaš život. Samo budite oprezni sa svojim željama i dobro razmislite što želite.

atma.hr – 52
Svaka osoba živi za svoj san, radujući se malim pobjedama na putu do željenog cilja. Neki žele steći neovisnost, drugi – pronaći ljubav, treći – postati bogatiji i uspješniji.

Kakav god bio san, može ga ostvariti svatko tko vjeruje u sebe i zna da se potraga za srećom uvijek isplati ako djelujete s namjerom. Nije teško izračunati povoljno vrijeme za stvaranje želje, a stručnjaci predlažu korištenje zlatne minute dana kako biste što prije ispunili san.

Što je zlatna minuta i kako zaželjeti želju

Svatko tko je barem jednom težio nekom cilju zna koliko je važno biti u pravo vrijeme na pravom mjestu. Zlatna minuta dana je trenutak u kojem se čini da vrijeme i prostor postaju tanji, propuštajući energetske impulse.

U ovom trenutku, Svemir čuje svaki dah, šapat pa čak i skrivene misli. Upravo u ovom trenutku trebate imati vremena za izgovoriti najvažnije riječi. Ne zaboravite da se sebične želje ne ispunjavaju, već samo nanose štetu i u budućnosti mogu uvelike zakomplicirati put do sreće.

Želje izrečene u zlatnoj minuti trebaju biti čiste i svijetle, ne sadržavati niti jednu kap negativnosti usmjerene na okolinu. Svemir nikada neće ispuniti želju ako može nauditi, uvrijediti ili poniziti.

Dakle, ne biste trebali imati lažne iluzije o osobi koja vam se sviđa, ako je njeno srce zauzeto i ne biste trebali ići na štetu drugih kako biste dobili željeni položaj.

atma.hr – 52
Želja osobe treba biti povezana s njom, a ne s njenom okolinom. Naravno, mnogi ljudi žele poželjeti sreću svojim voljenima, ali zlatna minuta dana usmjerena je upravo na ispunjenje osobnih želja.

Bolje je pripremiti se unaprijed kako biste imali vremena za nekoliko sekundi izgovoriti svoj san naglas i zamisliti ispunjenje želje.

Kada zaželite želju, važno je zapamtiti da ono što je rečeno ne smije sadržavati “ne”. Izgovarajući naglas želju, vrijedi vjerovati da se ono što je rečeno već ostvarilo, osjećajući emocije oduševljenja koje se dižu do samih oblaka.

Što je želja konkretnija, brže će se ostvariti. Ako je san materijalan, možete unaprijed pronaći pravu fotografiju, staviti je pred oči i naglas reći što želite imati u zlatnoj minuti dana.

banner za knjige nulta frekvencija

Kako izračunati zlatnu minutu dana

U minuti je samo 60 sekundi, a u tom trenutku trebate zaželjeti želju. Možete zaželjeti želju svaki dan, ali za to morate razumjeti princip. Kada zaželite želju od 1. do 24. dana u mjesecu, morate zapamtiti da je broj sat koji tražite, a redni broj mjeseca minuta. Primjerice, želja zadana 23. prosinca/decembra ostvarit će se ako je izgovorite naglas u 23:12.

Izračun zlatne minute od 25. do 31. malo je drugačiji zbog činjenice da u danu ima samo 24 sata. Ovdje je princip drugačiji, a vrijeme se računa obrnuto. Ako trebate zaželjeti želju 27. prosinca/decembra, onda se to radi u 12 sati i 27 minuta, odnosno broj postaje minuta, a redni broj mjeseca postaje sat.

Da bi se želja ostvarila, potrebno je nastojati je oživjeti. Ponekad Svemir daje znakove koji pomažu da se približimo cilju. Svemir će u potpunosti cijeniti aktivnost i želju za snom i nagraditi one koji slijede odabrani put, svladavajući poteškoće uzdignute glave.

Zlatna minuta može u potpunosti promijeniti vaš život. Samo budite oprezni sa svojim željama i dobro razmislite što želite.

dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr