Artwork by Daniel B. HolemanMi smo svjesna energija koja pokreće naše tijelo. Prema svim velikim spisima, filozofima i značajnim religijskim ljudima iz povijesti svijeta, simptom svjesnosti vodi do spoznaje našeg pravog duhovnog identiteta.

Koja je prava potreba duše? Studiramo na stotine predmeta i tečajeva u školama i fakultetima koji su namijenjeni potrebama tijela i uma, ali zanemarujemo potrebe istinskog sebe.

Kako ćemo biti uspješni, ako ne znamo u čemu trebamo biti uspješni.

Riječ edukacija dolazi iz latinske riječi ēducātiō, što znači „izvući nešto što se nalazi unutar nas“. Ovo je temeljni kodeks edukacije, a mi niti ne znamo tko smo?

Moderno nas obrazovanje zatrpava gomilom statistike, činjenicama i brojkama potpuno zanemarujući naše istinske potrebe.

Pravo znanje je unutar našeg srca, ali životu prilazimo toliko izvanjski da potpuno zanemarujemo naše istinske potrebe.

Prethodna objavaZasladite se prirodnom i zdravom energetsko-proteinskom čokoladicom koju možete jednostavno napraviti kod kuće
Slijedeća objavaIsprobajte ovo protiv nesanice- stvarno djeluje: Zabavni način da zaspite i ne budite se!
Radhanath Swami
Rođen u Chicagu 1950-te, u svojim je mlađim danima, u potrazi za duhovnom istinom, slijedio mnoge religijske puteve kao što su judaizam, kršćanstvo i islam. U 19-toj godini odlučio je svoje istraživanje proširiti putovanjima po Europi i Bliskom Istoku, na kraju završivši na Himalajama. Tamo je izvjesno vrijeme slijedio tradiciju šivaizma, a za to vrijeme je došao u kontakt s A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupadom te nekoliko godina kasnije postao njegov učenik. Trenutno putuje Azijom, Europom i Amerikom te poučava mudrost posvećenosti, piše knjige i održava predavanja i seminare. Svoj je život opisao u popularnoj autobiografskoj knjizi "U potrazi za domom".

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.