„Znanost i umjetnost odgoja“ Gordane Buljan Flander i suradnika sadrži stručne tekstove 36 autora kojima pokrivaju sve važne teme koje suvremeni roditelji trebaju znati o odgoju djece. Teme knjiga prezentira uz brojne fotografije i dječje crteže, bogato je opremljena i lako čitljiva svima. Svi tekstovi donose suvremene znanstvene i stručne spoznaje te konkretne savjete i primjere iz prakse, uz popis korištene literature uz svaku temu tako da čitatelji – roditelji, odgojitelji i stručnjaci koji rade s djecom – mogu dalje istraživati.

atma.hr – 61
„Znanost i umjetnost odgoja“ Gordane Buljan Flander i suradnika sadrži stručne tekstove 36 autora – psihologa, psihijatara, socijalnih pedagoga, socijalnih radnika, neuropedijatrice, logopeda… kojima pokrivaju sve važne teme koje suvremeni roditelji trebaju znati o odgoju djece.

Od odlučivanja biti ili ne biti roditelji i brige o maloj bebi do djetetovog ulaska u odraslu dob.

Ukupno 49 tema grupiranih u 11 cjelina.

Temelji roditeljstva, Razvojne teme, Briga o malom djetetu, Odgojna teme, Dijete u vrtiću i školi, Emocionalni svijet djece, Dijete u odnosu s drugima Svakodnevni život, Naša obitelj se mijenja, Teškoće na putu odrastanja i Kutak za mene.

Ovo je 2. prošireno izdanje kojem su u odnosu na prvo dodane nove i aktualne teme o mindfulnessu u roditeljstvu, o mentalizaciji, o roditeljima na internetu i o nadarenoj djeci.

Sve ove teme knjiga prezentira uz brojne fotografije i dječje crteže, bogato je opremljena i lako čitljiva svima, a kako donosi najsuvremenije znanstvene spoznaje ujedno je stručna literatura u vrtićima i školama.

Svi tekstovi donose suvremene znanstvene i stručne spoznaje te konkretne savjete i primjere iz prakse, uz popis korištene literature uz svaku temu tako da čitatelji – roditelji, odgojitelji i stručnjaci koji rade s djecom – mogu dalje istraživati.

atma.hr – 61
Znanost i umjetnost odgoja

Znanost i umjetnost odgoja coverminiPraktični priručnik o suvremenom odgoju za roditelje i odgojitelje

„Znanost i umjetnost odgoja“ sadrži stručne tekstove 36 autora kojima pokrivaju sve važne teme koje suvremeni roditelji trebaju znati o odgoju djece. Bogato je opremljena i lako čitljiva svima. Svi tekstovi donose suvremene znanstvene i stručne spoznaje te konkretne savjete i primjere iz prakse, uz popis korištene literature uz svaku temu tako da čitatelji – roditelji, odgojitelji i stručnjaci koji rade s djecom – mogu dalje istraživati.

800 stranica/dimenzije: 19×25 cm

Cijena: 580 kn 522 kn – Kupi ovdje