Dobrog muškarca je najteže voljeti

2
46253
Foto: unsplash.com

160×600 text-47 lijevo

Teško je voljeti dobrog muškarca.

Dobar muškarac nije samo dobar čovjek – on ne čini lijepe stvari kako bi vam nešto dokazao.

Ljubaznost je dio njegovog gena i njegov moralni kod, skup vrijednosti i prioriteti koje cijeni kojima će uvijek postupiti u skladu sa svojim osobnim standardima. Dobar muškarac čini ono što je za njega dobro za činiti.

On vam nikada neće lagati kako bi vas poštedio loših osjećaja, on će zapravo učiniti mnoge stvari koje će vas i naljutiti i pogoditi. Ali nevjerojatno je da se nećete moći naljutiti na njega, jer on je dobar čovjek.

Dobar čovjek je čovjek koji će se javiti svojoj bivšoj djevojci kada je s vama u društvu, jer on nema što skrivati. On zna da je ona u strahu i da ne bi nazvala da nije nešto bitno, a on je dužan kao dobar čovjek učiniti sve što može da pomogne čak i kada njegovi postupci za druge bivaju nelagodni.

Dobar čovjek će staviti želje svojih prijatelja i obitelji ispred njegovih vlastitih potreba, čak i kada on priznaje da se njegovi prijatelji i obitelj ponašaju manipulativno i sebično, jer dobar čovjek je uvijek vjeran.

Ona žena koja će provoditi vrijeme s takvim dobrim muškarcem, nikada se neće uzrujati, jer kako se itko može naljutiti na takvog dobrog muškarca?  Svaka žena zna da je u današnjem svijetu odnosa i ne-odnosa, čisti dar takve otvorene komunikacije i pravi blagoslov, čak i kada boli.

Biti s dobrim muškarcem u vezi je teško, ali s druge strane u ovom svijetu laži, preljuba, frajerstva, pronaći i zadržati takvog dobrog čovjeka je sreća.

300×250 centar text-39

On brine za obitelj, on brine za ženu koja ga osvoji, on je nježan, on uvijek ima riječi utjehe, on brine da je uvijek svima dobro, jer zna da je zahvalnost na malim stvarima otvoreni put prema dobitku velikih stvari na kojima će biti još i više zahvalan. Što čini još težim preboljeti takvog čovjeka.

Dobar čovjek će vas promijeniti; jer uz njega ćete uživati. Satima ćete smisleno razgovarati, a u tim minutama uvidjet ćete kako ne provodi vrijeme s vama zbog bilo kojeg drugog razloga, osim njegovog istinskog interesa za vas i vašeg mišljenja.

I tako će taj dobar muškarac, usprkos svojim manama i ponekad iritantnim dobrim navikama, postaviti ljestvicu tako visoko, da svaki sljedeći koji naiđe u vaš život neće je moći doseći.

A budući da je gotovo nemoguće naljutiti se na takvog dobrog muškarca, teško da ćete ga moći i preboljeti. Pomalo dosadan po dobroti, pomalo naporan jer toliko brine, pomalo iritantan zbog svojih ljubaznih gesti.

Responsive text-61Ali možda nije stvar u njegovoj dobroti, već u vama jer niste prije naletjeli na takvog gotovo nestvarnog muškarca. Možda ćete ga i uspoređivati s novim ljubavima. Nemojte se začuditi ako i dalje pamtite njegov datum rođenja iako ste prekinuli prije godinu dana.

Osjećaji koje je pokušao spriječiti da osjetite, jer on je dobar čovjek i osjećaje koje niste mogli sakriti od njega, jer on je dobar čovjek, puno govore.

Dakle, istina da je pronalaženje dobrog čovjeka jako teško, ali biti u vezi s takvim čovjekom je čak i teže, dok gubitak njega je jednostavno nemoguće – nemoguće za zamisliti, nemoguće prihvatiti, a pogotovo je nemoguće pustiti.

zdravaisretna

ATMA savjetnici:

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Milijana

MILIJANA


DUHOVNI MEDIJ, ANĐEOSKE KARTE, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 02
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Otkrij Himalajsku kristalnu svjetiljku

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli!
Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.
Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja.
Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.
Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor.
Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike.
Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn

Dimenzije:
širina 10-13 cm, duljina 15-19 cm, težina 2-3 kg
Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

PODIJELI
Prethodna objavaTajna o ženskom trbuhu: Ne uvlačite trbuh – evo zašto!
Slijedeća objavaSimptomi potiskivanja emocija
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here