160×600 text-45 desno

Žena je ljutito zalupila vratima automobila.

– Baš danas si prestao raditi! – reče i lupi nogom o gumu.

Osjeti snažnu bol u nožnom prstu. Njezin palac je naočigled počeo naticati. Bolno jaukne i čučne.

Dok je rukom uhvatila palac koji je pulsirao u ludom ritmu, osjeti dodir nečije ruke na ramenu…

– Trebate li pomoć? – čula je tihi ženski glas.

– Ne trebam! Pozvala sam HAK! – reče ni okrenuvši se.

Otvori torbicu i istrese njezin sadržaj na automobil. Pogled joj zapne na njegovo posljednje pismo. Drhtavom rukom ga otovori i počne čitati. Suze su kapale po izlizanom papiru. Odjednom vjetar zapuhne i papir poleti. Žena šepajući potrči za njim. Vjetar je puhao i odnosio ga sve dalje. Žena stane i glasno zajeca.

– Teta, trebaš pomoć? – čula je piskutavi glasić djevojčice.

Danas me već drugi put netko pita trebam li pomoć. Čula je svoj glas kako odzvanja njenom utrobom. Otvori oči i zagleda se u lice djeteta. Njezine zelene oči iskrile su iskrenom brigom. Brigom za nju.

– Ne trebam pomoć. Samo sam malo izgubljena! – reče nasmijavši se na silu.

– Sve će biti u redu! – govorilo je dijete tihim glasom.

Da, sve će biti u redu, ponavljala je žena tiho, no njena unutrašnjost je vrištala. Izgubila sam njegovo pismo, auto ne radi, kasnim na posao, boli me prst, sama sam i nesretna…Odvijao se monolog u njenoj glavi. Djevojčica je krenula s njom do automobila. Dugo su pričale, bile su zajedno sve dok nije došao HAK. Žena je dogovorila sve oko auta i pozvala taxi koji ju je odbacio do bolnice.

– Trebate pomoć?!- čula je glas Muškarca.

– Da! – reče žena ne podignuvši pogled. Nakon pregleda i rendgena, završila je s gipsom na nozi. Slomila je nožni palac.

– Sve će biti u redu! – rekao je muškarac, pa nastavi…

– Sve prolazi kad se oblog od Ljubavi na svaku bol stavi! –

Žena podigne pogled i susretne se s toplim smeđim očima koje su se smiješile.

– Što ste rekli? – upita drhtavim glasom.

Muškarac zbunjeno gurne ruku u džep bijele doktorske kute.

– Ma danas dok sam išao na posao, do mene je doletjelo pismo i pročitao sam ga… – govorio je, no žena nije slušala, već ga samo gledala. Po prvi put, nakon Njega, nekog je stvarno vidjela…– Uspio si! – rekao je veselim glasom Anđeo.

– Da, napokon sam uspio! Bilo je teško ali isplatilo se. – govorio je uzbuđeno drugi Anđeo, pa nastavi dok se Svjetlo širilo oko njega u svim duginim bojama…

– Prvo sam joj morao zaustaviti automobil, okrenuti gumu pod 90 stupnja… čak i slomiti palac i izgubiti pismo. Već sam mislio da neću uspjeti kad sam poslao sestru od Muškarca da joj pomogne, a Ona je odbila. Sestra ju je trebala odvesti u bolnicu, nisam mislio da će sama otići i to baš u Njegovu bolnicu. Znao sam da će joj biti dovoljan samo jedan susret s Njegovim očima.

– A djevojčica? – upitao je Anđeo.

Drugi Anđeo se smiješio, njegova Svjetlost se pretvarala u sliku kao na filmu.

– Pogledaj – rekao je. Dva Anđela vidjela su Ženu i Muškarca kako kucaju na vrata Doma. Hodaju hodnikom, a u susret im trči zelenooka nasmijana Djevojčica.

****

U Životu nam se sve događa s razlogom. No ne zaboravite da nikada niste usamljeni već beskrajno voljeni….
 
Nepoznat autor

Izvor: adekvatnostivo.blogspot.hr26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaŽelite vitko i oblikovano tijelo? SAMO 1 vježba, 4 minute dnevno, 28 dana!
Slijedeća objava28.10. Rijeka – Promocija filma: “SEXxx, yes we do!”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here