Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

To što je netko rođen neparnog dana, neparnog mjeseca i neparne godine ima svoju svrhu, a numerologija vam pomaže da spoznate sebe i druge.

Svedite svoj dan, mjesec i godinu rođenja na jednoznamenkaste brojeve i odgovor potražite u kombinacijama dolje.

Na primjer: ako ste rođeni 14.11.1977. to vam je:

1.Dan = 14 = 1 + 4 = 5
2.Mjesec = 11 = 1+1 = 2
3.Godina = 1 + 9 + 7 + 7 = 24 = 2 + 4 = 6

Prema tome, vaša kombinacija 5-2-6 je nepar, par, par.

■ 1. KOMBINACIJA nepar – nepar – nepar

Osobama koje imaju ovaj čisti astrološko-numerološki nepar, predviđeno je da su njihove težnje usmjerene ka svemu što je “svijetlo”. Trebali bi imati naklonost prema umjetnosti, kao i da su im vrlo bliska okultna i druga tajna učenja. Smatra se da su osjećajni, produhovljeni i plemeniti.

Često se u životu postave i iskazuju kao veliki sanjari i neumorni graditelji kula među oblacima. Poprilično se teško snalaze u praktičnim poslovima. To ni u kom slučaju ne znači da ne posjeduju izuzetno kvalitetnu i kreativnu energiju.

Rođeni u čistom neparu su osobe koje žive za ljubav, ali i osobe koje zbog i od ljubavi često stradaju. Smatra se da na emotivnom planu najteže uspostavljaju ravnotežu, odnosno da su tu najosjetljiviji i najranjiviji. Zato se mnogima, s pravom, čini da ove osobe doslovno posrću pod bremenom vlastitih osjećaja.

Njima je u mnogim trenucima tijesno u vlastitoj koži i ne znaju što bi sa sobom. Tada im se čini da je sve potpuno besmisleno i apsolutno bez ikakve svrhe, te tonu do najmračnijih raspoloženja. Ipak, sve je to kod njih kratkog vijeka i u stanju su da se iz takvog potpunog mraka u trenu transformiraju u osobu punu vedrine i optimizma, koja svojom vjerom i kreativnom životnom energijom može pokrenuti i preokrenuti svijet.

U pravilu, osobe čistog astrološko-numerološkog nepara imaju divnu i široku dušu. Umiju od sveg srca suosjećati s bližnjima, udubljuju se u njihove probleme, naprosto žele pomoći svima i ne štede sebe kada su drugome na usluzi. Ali, ove osobe znaju biti i strahovito razdražljive, padaju u vatru zbog najobičnijih i zanemarivih sitnica koje samo one vide i koje samo njima smetaju.

Često kada se počnu ljutiti na druge, tu ljutnju mogu sa svim žarom prenijeti i na sebe same. Događa im se da u određenom trenutku žele mnogo više nego što se to tada može, pa je to i najčešći povod za nerviranje i ispade bijesa.

■ 2. KOMBINACIJA nepar – nepar – par

Svima koji su u danu i mjesecu nepar, a u godini – par, pripisuje se da su vrlo emotivni. Samo tu njihovu emotivnost oni tako vješto prikrivaju, da u pojedinim momentima i sami povjeruju kako su “operirani” od osjećaja.

Kako drugi ne znaju pravu prirodu ovih osoba, a one same se kontra reklamiraju, ostaju krajnje zagonetne za okolinu (kontra reklamu njihovu mogu progutati do kraja samo ograničeni, dok ostali vide i osjećaju da nešto tu nije u redu). Sve dok o svojim planovima i namjerama ove osobe ne pričaju ili ne upoznaju čak ni svoje najbliže, sve dok su na drugim temama, za njih “nema zime”.

Naime, šutnja je za njih prava formula i tajna uspjeha. Ukoliko progovore, ostat će potpuno nezaštićeni i mnogi će im bez razloga stajati na putu i pokušavati ih ugroziti i poniziti. To je neka vrsta kažnjavanja boljeg od strane goreg, pa osobe iz ove druge kombinacije astrološko-numerološkog par-nepara, moraju računati na stalni život pod maskom. Njih ne treba pokušavati shvatiti i razotkrivati.

Kad god pomislite da ste ih stjerali u škripac i da se moraju otvoriti, oni vam u najvećem povjerenju i uz zaklinjanje na povjerljivost, uvale novu shemu kao apsolutnu istinu o sebi. Zato je bolje da ih ne pritišćete da se iskreno predstave – to je nemoguće. Oni često bez ikakvog (naizgled) povoda i bez ikakve koristi (stvarno) slažu za tako sitne stvari da je to pravo čudo.

Naime, oni su bili sigurno u prilici da nešto iskreno kažu ili se iskreno izraze, a podsvijest ih je u zbrci natjerala da slažu. Zato se misli kako oni vole lagati, a ne zna se da u tim slučajevima nije radila svijest nego podsvijest. Ukoliko stvarno požele slagati, to nikada i nitko ne može otkriti i dokazati.

Ukoliko im se dogodi da se opredijele za umjetničko stvaralaštvo, neminovno za sobom ostavljaju maestralna djela, najviše umjetničke i estetske vrijednosti.

160×600 text-47 lijevo

■ 3. KOMBINACIJA nepar – par – nepar

Svima kojima je rođenje namijenilo astrološko-numerološki treću kombinaciju par-nepara, suđeno je da se u životu iskazuju kao graditelji i stvaraoci materijalne kulture i uopće opipljive i realne vrijednosti.

Iz ove kombinacije su regrutirani najpoznatiji svjetski arhitekti i izumitelji, osobe koje se sa ogromnim uspjehom mogu ogledati u svim poslovima kojima je osnova u prirodnim znanostima. Opredjeljivanje za ostvarivanje karijere u nekoj drugoj oblasti su dosta manje.

Interesantno je da se ove osobe mogu naći u vrlo uspješnom braku s osobom iz bilo koje astrološko-numerološke par-nepar kombinacije. Osnova za takvo predodređenje se nalazi u činjenici da su ove osobe među najreprezentativnijim nositeljima harmonije sklada i jedinstva. Kod njih ima svega što je potrebno bilo kojoj drugoj kombinaciji i zato se mogu uspješno uklopiti sa osobama iz bilo koje kombinacije.

Priroda ovih osoba je najbolji oslonac njihove uspješnosti u realnim okvirima. Tada se otkriva da su po prirodi otvoreni, što se mnogima sviđa, pa ih doslovno usvajaju i obožavaju.

Kako ih krasi velika dinamičnost, s njima vam nikada ne može biti dosadno, niti možete u njihovom društvu dospjeti u bezizlaznu situaciju. S obzirom da im je podarena i uvjerljiva sugestivnost, oni su u stanju za svoju ideju i projekt uvjeriti i pridobiti čak i ‘nevjernog Tomu’.

■ 4. KOMBINACIJA par – nepar – nepar

Mada osobe iz četvrte kombinacije astrološko-numerološkog par-nepara sebe smatraju velikim praktičarima, sposobnim racionalistima i prvenstveno ljudima od akcije, njima je suđeno da latentno naginju misticizmu i okultnim učenjima. Mađutim, to im ni najmanje ne smeta pri rješavanju životnih problema. Naprotiv, to ima daje prednost u odnosu na one koji su se opredijelili ili za materijalno ili za duhovno carstvo.

U kultnoj seriji ‘Twin Peaks’, režiser Lynch je svog FBI agenta Coopera oblikovao baš po ovoj astrološko-numerološkoj kombinaciji par-nepar. Zaista je dobro kada netko uspije uspostaviti pravu i punu ravnotežu između duhovnog i fizičkog svijeta.

Karakteristično je da se osobe iz ove par-nepar kombinacije mogu okušati u svim sportskim disciplinama, najrazličitijim učenjima i znanostima, da nema oblasti u životu koja im je strana ili nedostupna, samo je pitanje njihove želje. Nitko kao oni nije u stanju biti u svakom jelu začin i to onaj koji daje konačni, završni okus i aromu.

Za njih nema bitnih i nebitnih stvari, za njih je sve podjednako važno i vrijedno. Oni nikome i ničemu ne daju apsolutno prvenstvo. Imaju krajnje polivalentna i sistematična zapažanja, angažiranja i nikada i ništa ne može ih u potpunosti vezati i zaustaviti za duže vrijeme.

Pretpostavlja se da bi se ove osobe trebale iskazati, makar u vidu hobija, kao uspješni kipari, slikari ili graditelji. Tu su u poziciji da izraze svoju prirodu u svim praktičnim i mističnim bojama i aspektima.

Za ostale kombinacije kliknite na stranicu broj 2

300×250 centar text-39
Podudarni sadržaj
1
2
PODIJELI
Prethodna objavaMastermind trening
Slijedeća objavaČakra ogrlica i brojanica za iscjeljenje sedam čakri
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here