Spatifilum – “Ženska sreća”: Magična biljka za žene

0
16871

160×600 text-47 lijevo

Postoje sobne biljke koje su gotovo prisutne u svakoj kući. Ali, mnogi ne znaju, čak ni kako se zovu, prenosi uspesnazena.com.

Spatifilum – je jedna od takvih priča. Postoji vjerovanje da ova biljka donosi sreću njezinoj vlasnici.

U čemu se krije ženska sreća? Naravno, to je prije svega harmonija u srcu i u kući.

Vjeruje se da je upravo ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom.

Vjeruje se da ako neudatoj djevojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj osobni život. Ako je poklonite udatoj dami – u obitelji će se pojaviti dijete.

U stvari, sve sobne biljke simboliziraju nešto određeno – neke sreću u braku, druge – novac, treće – zdravlje, uspjeh i tako dalje. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem?

Pokušajmo otkriti.

Od davnina su žene počele primjećivati da je postojanje ove lijepe biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promjene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Djevojke su pronalazile svog izabranika, djevojke u vezi – ubrzo su dobivale ponudu braka, a udane žene – su živjele sretni bračni život.

Sreća je, također, dolazila u kuću kod žena koje su dugo pokušavale zatrudnjeti, i s pojavom ove biljke one su, napokon, razveseljene viješću o dugoočekivanom radosnom događaju.

Responsive text-52 horizontal

Puno kasnije, ova biljka, i vjerovanja povezana s njom, postala su naširoko poznata.

Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje sretnim prijateljicama izdanke Spatifiluma da bi i one, također, doživjele magičnu moć ove biljke. Danas je “ženska sreća” jedna od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za ljepši spol.

Unatoč činjenici da mnogi ne vjeruju u magične čari biljke, spatifilum itekako može utjecati na privatni život svoje vlasnice o čemu svjedoče mnoge objave na forumima gdje žene dijele priče o «ženskoj sreći» i u pravom, i prenesenom smislu.

Responsive text-52 horizontal

Sve to govori o tome, da ova biljka i vjerovanja nisu prazne priče, i da u njima postoji bar dio istine.

Ako želite da ova biljka promijeni vaš život, iskreno je volite, brinite o njoj, zalijevajte je, prihranjujte je, liječite ako je to potrebno – neka ona osjeti vašu ljubav, neka vam razotkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uvjeriti da je “ženska sreća ” i vjerovanje u nju – zaista istinito…

uspesnazena.com

PODIJELI
Prethodna objava“Bila sam prelijepa, ali to nisam znala!”
Slijedeća objava5 stvari koje vam uništavaju život koji želite
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here