Svi govore da privlačimo ono što poželimo, ali jesu li vam rekli i OVO?!

0
17187
Foto: pixabay.com

Responsive text-52 horizontalU posljednje vrijeme se sve više piše i priča o zakonu privlačnosti. I o tome kako u svoj život možemo privući sve što poželimo, jer mi smo kreatori, oni koji stvaraju svojom voljom.

Ipak, mislim da često zaboravljamo na činjenicu da je volja samo jedan aspekt našeg bića, koje je velikim dijelom nepoznanica i za nas same, prosto zbog činjenice da ga nismo svjesni u potpunosti.

E sad, zakon privlačnosti je jedan od nepromjenjivih zakona svemira i naravno funkcionira. I mi jesmo kreatori i naša se stvarnost mijenja svakoga trenutka pod utjecajem promjena u nama samima. Jedino što mi tih zbivanja unutar sebe samih, ne moramo biti svjesni. Ali svemir ne pravi razliku između naših svjesnih i nesvjesnih misli i uvjerenja. I naravno, postupa u skladu s njima.

300×250 centar text-39

Nesvjesna uvjerenja i potisnute emocije su razlog zašto i pored silnih afirmacija i namjere u svoj život ne privlačimo partnera kakvog bismo željeli ili bolji posao, više novca… ,,Što zračiš, to privlačiš,, je točna izjava, ali mi zračimo i iz vlastitog nesvjesnog, a ne samo iz svjesnog uma. Dakle, ako smo puni gorčine i nezadovoljstva zbog nezaposlenosti, ekonomske krize, pogrešnog sustava vrijednosti i tko zna čega sve još… kako da u svoj život privučemo nježnog, brižnog i stabilnog partnera? Nema te pozitivne namjere koja će nadjačati ovoliku negativnost!

Responsive text-61Možemo li nešto učiniti ili smo sasvim nemoćni?

Mislim da je najvažnije da prihvatimo činjenicu da stvaramo ne samo svjesno, već i nesvjesno. A onda da se pozabavimo sobom. Da unesemo svjetlost svjesnosti u tamu svog nesvjesnog i polako počnemo se oslobađamo emotivnih blokada i pogrešnih uvjerenja. Ne moramo ih čak sve ni osvijestiti, nekada je dovoljno da znamo da u nama postoje i negativna uvjerenja koja također utječu na naše izbore i naš život. A prihvaćanje je prvi korak ka promjeni.

Suzana Vemić / 2012-transformacijasvijesti.com

Kontaktiraj eksperta za uspjeh i duhovnog medija uživo:

Milijana

MILIJANA


DUHOVNI MEDIJ, ANĐEOSKE KARTE, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 02
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

 

PODIJELI
Prethodna objavaTop 10 načela za privlačenje svega što želite u život: Nema pomaka bez usvajanja točke broj 1!
Slijedeća objavaKako pobijediti reumu prirodnim putem?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here