Designed by Freepik

Responsive text-52 horizontalBudite ono što jeste. To je sve što trebate učiniti. To je dovoljno. Naša neautentičnost je, zapravo, ono što uzrokuje bol

Naši uvjeti života nisu naš prijatelj. Oni su naš neprijatelj. Oni nas drže zaključane u nesretnim pozama, igrajući uloge koje umanjuju našu veličanstvenost.

Tko si ti, naravno, bez izmišljotina i izgovora, to je dovoljno. To je ljepota i moć.

Ljudski rod je predprogramiran za bijedu. Naš um, programiran za rješavanje problema, uvijek nađe problem. Rješenja leže u kreativnosti, a ona dolazi odnekud drugo, tamo gdje postoje svježe perspektive, gdje je nada u izobilju i gdje naša stvarna bit obitava.

Ovaj svijet je samo san, ali mi, ovako nesretni, smo ga pretvorili u noćnu moru.

U svakom trenutku, u bilo koje vrijeme, moguće je transformirati, obnoviti, dobiti energiju i krenuti u jednom bogatijem, boljem pravcu, pravcu ispunjenja.

300×250 centar text-39

Ali mi rijetko cijenimo originalnost nas samih ili naše situacije, jedinstvene u cijelom svijetu, zato što smo primorani da slijedimo neke ograničene obrasce i stvaramo ograničena iskustva.

Mi žurimo po cijele dane, ne doživimo ništa, naše glave su pognute od zabrinutosti, i kada prestane bol u srcu, neka druga juri da zauzme njeno mjesto.

Nitko nije sretan, a svijet je mjesto nevolja.

Mi smo osmišljeni na taj način. Od samog rođenja nam je rečeno da izdajemo sami sebe kako bi se prilagodili besmislenim ritualima i obrascima ograničenja.

Ljudi potiskuju činjenicu da će umrijeti, pa čak i sam svijet može umrijeti, jer kolektivne sile kaosa izgleda da nikada neće prestati, ali koliko malo nas je, zapravo, istinski živjelo, bez da svojim tjeskobama samo čini štetu svijetu?

300×250 centar text-39

Danas nam je možda sunce sjalo i kiša nam dodirnula lice, ptice su letjele iznad nas i cvijeće mirisalo, dok smo išli kući, ali jesmo li primijetili išta od toga?

Zašto ne vidimo izvandrednost u običnim stvarima?

To je zato što nismo tamo gdje jesmo, već negdje drugdje, žaleći za prošlošću ili se bojeći budućnosti.

Nikad ne možemo biti negdje drugdje, osim ovdje, i ne postoji drugo vrijeme, osim sada, a mi nikada nismo bili niko drugi, osim mi, sami.

Kada bar za trenutak primijetimo veličinu vlastite prisutnosti, tada život počinje za nas.

zakonprivlacnosti.com

Milijana de Mori – Atmina savjetnica 

Međunarodna mentorica NLP-a & HNLP-a (humanitarna neuro-lingvistička psihologija), osobna trenerica, “Najjača žena u Hrvatskoj” 

Specijalnost: Moje poznavanje znanosti NLP o funkcioniranju mozga i tehnika ostvarenja uspjeha, kombinirano s meditacijom, vizualizacijama i hipnozom – mogu vam donijeti totalni procvat na svim poljima života! Osvijestite i iskoristite svoju moć, podignite samopouzdanje, ostvarite uspjeh i obilje, povratite unutarnji mir, živite u savršenom skladu sadašnjeg trenutka, tijela, uma i duha.

  • Transformacija svih vrsta negativnih emocija i blokada
  • Ostvarenje uspjeha u karijeri i ljubavi, privlačenje obilja
  • Emotivno ispunjenje, sreća u ljubavnim vezama
  • Otklanjanje raznih vrsta ovisnosti
  • Razvijanje samopouzdanja, fokusa i unutarnjeg mira
  • Praktični savjeti o zdravlju i dobroj formi (od vrhunske sportašice i osobne trenerice – prehrana, tjelovježba, uspjeh kod držanja dijete)

060 600 303 – kod 02

Cijena poziva za Hrvatsku:
6,99 kn po minuti za poziv s fiksne linije / 8,41 kn po minuti za mobilne uređaje
*razgovor se naplaćuje po sekundama

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaVolim sve uspomene – i predivne i loše – jer me čine onom koja jesam
Slijedeća objavaZašto fantastični roditelji odgajaju depresivnu djecu?
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here