Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Često sanjate da ste goli u javnosti ili da padate? Postoje snovi koji nam, vjeruje se, mogu ukazati na neke probleme u našem životu kojih možda nismo ni svjesni i zbog toga ih ne bismo smjeli ignorirati…

atma.hr – 78
1. Kutije

Prikrivanje, tajne i razočaranje

Sanjate li kutije, vaša podsvijest pokušava vas upozoriti na nekakvo prikrivanje. Može biti da vi strahujete da netko krije nešto važno od vas ili možda vi krijete tajnu od drugih. Ovaj san može značiti i da ste spremni otkriti neku tajnu.

Pogledate li u snu u kutiju i ona je prazna, to može značiti da ste zbog nečega razočarani.

2. Padanje

Nedostatak kontrole, opasnost i tjeskoba

Vrlo uobičajen san u kojem osoba osjeća kao da pada. Može vas upozoravati na to da vam nešto u vašem životu izmiče kontroli. Možda se bojite neuspjeha ili vam neki nepromišljeni životni postupci ‘stižu na naplatu’.

Ako stalno sanjate da padate, to vam može biti znak da je vrijeme da se počnete baviti nekom aktivnošću koja pomaže kod tjeskobe poput meditacije ili joge.

atma.hr – 75
3. Mačke

Ženstvenost, duhovnost i moć

Sanjate li mačke to može značiti da biste se više trebali povezati sa svojom ženstvenošću. To možete ostvariti čvršćim vezama sa svojim prijateljicama. Pojave li vam se mačke u snu one mogu značiti i da biste trebali poraditi na svom samopouzdanju.

Mačke u snu mogu vas dovesti i do svojevrsnog duhovnog prosvjetljenja.

4. Mravi

Potpora, naporan rad i razdražljivost

San o mravima ili nekim drugim kukcima može značiti da vas nešto u vašoj svakodnevici ‘svrbi’, odnosno muči ili smeta. Kroz taj san podsvijest vam govori da se suočite s tim problemima umjesto da ih puštate da se gomilaju.

Mravi su također pokazatelj vašeg uvjerenja da zajednički rad daje najbolje rezultate jer su mravi poznati po tome da sve rade u skupinama. Ovaj san također znači da cijenite vaš odnos s prijateljima i obitelji.

atma.hr – 39

5. Kosa

Seksualnost, status i sloboda

Sanjate li kosu to može značiti da imate problema s prihvaćanjem vlastite seksualnosti. Kosa također simbolizira želju za povezivanjem s drugim ljudima, sve dok znate na čemu stojite bez obzira radilo se o ljudima s posla, prijateljima ili partneru.

A ako sanjate baš dugu kosu, to znači da žudite za slobodom. Možda je vrijeme da se riješite nekih stvari koje vas bespotrebno sputavaju i koče.

6. Voda

Ambicija, rizik i fluidnost

San o vodi ukazuje na to da ste ili osoba koja voli riskirati ili biste voljeli više riskirati u životu. Imate velike ciljeve i vaša podsvijest govori vam da ne odustajete od njih. Možda se bojite riskirati, ali san o vodi govori vam da ste vjerojatno spremni učiniti neku promjenu u svom životu, odnosno – riskirati.

Zapamtite, ne možete dobiti ono što želite osim ako ne probate. Sanjate li vodu to također znači da volite kada život teče lagano. Žudite za jednostavnim i ugodnim životom.

atma.hr – 78
7. Cesta (put)

Sudbina, putovanje i jednostavnost

Sanjate li samo jednu cestu, odnosno put to vam podsvijest govori da pojednostavite stvari. Pokušajte iz svoga života izbaciti dramu koja vam komplicira svakodnevicu. Umjesto toga, fokusirajte se na jedan, vlastiti put i vlastito životno putovanje koje vas može odvesti na neko posebno i predivno mjesto.

Nemojte se bojati uputiti se na to putovanje imajući na umu da na kraju sve završi dobro.

8. Blato

Nepokretnost, rast i nemir

Sanjate li blato to može značiti da ste u životu ‘zapeli u blatu’ odnosno da se morate maknuti od nekih negativnih stvari koje vas sprečavaju da budete sretni. Blato može značiti i da osjećate nemir i da postoje nerazriješen stvari u vašem životu.

Blato također simbolizira rast i ponovno rođenje pa san o blatu shvatite i kao podsjetnik da uvijek možete početi ispočetka, bez obzira o kojem aspektu vašeg života, kojim niste zadovoljni, se radilo.

atma.hr – 39

9. Zelena boja

Ljubav, iscjeljenje i strast

Sanjate li zelenu boju, to znači da se osjećate sretnima. Volite ljude oko sebe i osjećate da oni vole vas. Ako još ne živite punim plućima i uživate u svakom danu, ovim snom podsvijest vam govori da biste trebali. U vama se krije potencijal strastvenog radnika, prijatelja i ljubavnog partnera.

San o zelenoj boji također upućuje na to da prolazite kroz proces emocionalnog zacjeljivanja. Takve stvari traju, a obitelj i prijatelji mogu vam pomoći da brže ozdravite.

10. Goli u javnosti

Osuđivanje, ranjivost i prihvaćanje

Većina ljudi barem je jednom sanjala da je gola u javnosti. To je zato jer ovaj san simbolizira strah kojeg svi imamo: strah od osuđivanja. Otvoriti se prema svijetu možda nije lako, ali pokažete li drugima svoju ranjivost to će zapravo umanjiti negativne osjećaje i strah od osuđivanja.

Krajnji cilj uvijek je da prihvatimo sami sebe takvima kakvi jesmo. Vaša podsvijest želi da budete ponosni na sebe. Sanjate li da ste goli u javnosti, to znači da je krajnje vrijeme da osobi u ogledalu počnete govoriti ‘volim te’.

zadovoljna.hr

66 SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

B. A. Brennan: SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

svjetlost jezgra iscjeljenja

Moj iscjeliteljski put i napredni koncepti iscjeljivanja

Barbara Ann Brennan jedna je od najutjecajnijih iscjelitelja i duhovnih učitelja 21. stoljeća. Svojevremeno fizičarka u NASA-i, Barbara je stekla diplomu iz filozofije i teologije, kao i iz fizike.

U knjizi otkrijte prirodu stvaralačkog procesa u odnosu na sustav ljudske energetske svijest, na koji način sami stvaramo blokade u energetskom polju; kako izgledaju blokade i kako uzrokuju poremećaje u našem životu; proces uklanjanja blokada i oslobađanja našeg stvaralačkog potencijala, kako razviti i upotrebljavati visokoosjetilnu percepciju i njena ulogu u uklanjanju blokada u našem energetskom polju, priroda svijeta stvarnosti četvrte razine i njegova ključnu ulogu u stvaralačkom procesu, povezanost svijeta četvrte razine s iscjeljivanjem odnosa i neraskidivih veza koje su osnova tih odnosa.