Foto: pixabay.com

“Kada mi izbacimo Zemlju iz balansa, onda ona ide izvan balansa. Danas smo na zapadu potpuno iscrpili cjelokupni arsenal antibiotika. Medicina budućnosti je ona od energije. To je ona koja se uzda u prirodne sposobnosti tijela za samoiscjeljenjem. Ona poboljšava i čisti tu prirodnu sposobnost. Mi živimo u imunološkoj depresiji – i ako to uspijemo očistiti, postaviti u prirodnu cirkulaciju – možemo postići zapanjujuće stvari!”

atma.hr – 78
Čuli ste za ebolu, jednog od najubojitijih virusa na planetu? On je otkriven u mikro-prirodnom okruženju u promjeru oko 10 x 20 km. U toj, 200 kvadratnih kilometara velikoj šumskoj zoni, virus je bio u prirodnoj karanteni. Kada je ta šuma posječena, virus je otišao u potragu za novim domaćinom.

Kada mi izbacimo Zemlju iz balansa, onda ona ide izvan balansa.

Danas smo na zapadu potpuno iscrpili cjelokupni arsenal antibiotika. Penicilin je neposredno nakon svog otkrića bio 100% učinkovit. Znate li da je već nakon samo 8 godina bio tek 45% efikasan? Danas je gotovo potpuno neučinkovit za bilo koju bolest!

Znate li da su 3. uzročnik smrti u Americi danas – bolnice? Prije 15 godina 99% staphylococcus bakterija moglo se liječiti antibioticima. Danas su 26% različitih tipova staphylococcus infekcija otporne na bilo koju vrstu antibiotika koje poznajemo! Dakle, put moderne medicine koja ide za većim, moćnijim oblicima intervencije je slijepi put. Potpuno smo iscrpili te resurse!

Medicina budućnosti je ona od energije. To je ona koja se uzda u prirodne sposobnosti tijela za samoiscjeljenjem. Ona poboljšava i čisti tu prirodnu sposobnost. Mi živimo u imunološkoj depresiji – i ako to uspijemo očistiti, postaviti u prirodnu cirkulaciju – možemo postići zapanjujuće stvari!

atma.hr – 39

Evo još jednog primjera kako mitologija oblikuje našu stvarnost. Ona kaže da se Bog sedmog dana odlučio odmoriti. Sva kreacija je završena. Preostalo je samo još imenovati biljke i životinje.

Šamanistička mitologija kaže da je na sedmi dan Veliki Duh rekao:

“Znate, ja sam stvorio kitove, leptire, skakavce i šumu… Sada vi dovršite! Kreacija nije gotova. Vi je dovršite. Vi sada sanjajte svijet kakav želite!”

Znači mitologija koja je ženskog principa nije naslijedila svijet koji je kompletan, nego radije onaj u kojem mi imamo mogućnost i odgovornost da ga nastavimo sanjati u smjeru Bivanja.

Naša znanost za svoje temelje uzima drugu mitologiju, onu koja kaže da je kreacija gotova, nema se više ništa za učiniti, samo imenovati. Istu tu mitologiju ona primjenjuje i u onome što tvrdi fizika: u sedmoj nanosekundi nakon Velikog praska, svi zakoni fizike u univerzumu već su kreirani! Preostalo nam je sada samo imenovati jedinstvenu teoriju svega koja će sve to objasniti.

Šaman tada kaže: “Ali čekaj, čak i zakoni fizike evoluiraju, mijenjaju se, stvaranje nije završeno!”

dr Alberto Villoldo,  psiholog i medicinski antropolog

preuzeto s facebook profila Neno Ljubić

atma.hr – 78