Foto: commons.wikimedia.org

Godine rada s pacijentima koji su imali problema sa srcem inspirirale su dr Amosova da napravi domaći lijek koji uklanja sve simptome. Amosova pasta je lijek koji svatko treba imati u svojoj kući. Ovom pastom izliječio je na tisuće pacijenata.

atma.hr – 78
Ovaj domaći lijek kreiran od strane čuvenog ruskog kirurga Amosova je prava riznica vitamina, antioksidanasa i minerala neophodnih za pravilno funkcioniranje organizma.

Amosova pasta njeguje i jača srčani mišić, liječi vaskularni sistem i jača imunitet.

Danas svi posežu za lijekovima koje nude farmaceutske kompanije, zaboravljajući da su mnogo efikasnija sredstva ona prirodna.

Doktor Amosov razvio je čitav sistem za održavanje zdravlja. Nikolai Amosov je spasio na tisuće života ljudi koji su bolovali od kardiovaskularnih bolesti.

Godine rada s pacijentima koji su imali problema sa srcem su ga inspirirale da napravi domaći lijek koji uklanja sve simptome. Amosova pasta je lijek koji svatko treba imati u svojoj kući.

atma.hr – 39

Za ovaj lijek bit će vam potrebno:

  • 500 gr oraha
  • 500 gr suhog grožđa
  • 500 gr suhih kajsija
  • 500 gr suhih šljiva
  • 500 gr suhih smokava
  • žlica meda
  • 1 limun

Priprema:

Sameljite sve sastojke, dobro ih izmiješajte pa dodajte žlicu meda i iscijedite limun. Ukoliko je smjesa previše gusta, zagrijte je u posudi kako biste mogli napraviti homogenu smjesu.

Dobivenu smjesu rasporedite u male tegle. Lijek će biti dobar za upotrebu u narednih 6 mjeseci.

Ovako se koristi lijek:

Doktor Amosov preporučuje da jednu žlicu pojedete 30 minuta prije doručka i jednu 30 minuta prije večere. Ovaj lijek mogu konzumirati i djeca starija od 3 godine, s tim što je doza u tom slučaju jedna žlica dnevno.

Kombinacija orašastih plodova i suhog voća ima veliku ulogu u održavanju zdravlja srca, kaže doktor.

atma.hr – 78
Prednosti upotrebe ovog lijeka:

Pogoduje cijelom organizmu. Značajno smanjuje rizik od srčanih bolesti i vaskularne skleroze. Poboljšava centralni živčani sistem, regulira krvni tlak, sprječava trombozu i stvaranje ugrušaka. Bioaktivne supstance uključene u mješavinu aktiviraju elastičnost krvnih žila i uklanjaju kolesterol. Mješavina povoljno djeluje na digestivni trakt, aktivira crijevnu funkciju i jača cijelo tijelo.

Blagotvorni vitamini i mikroelementi koje sadrži aktiviraju obrambeni mehanizam i odlična su prevencija od zaraznih i virusnih bolesti, naročito tijekom jeseni i zime.

stil.kurir

62 MEDICINSKI MEDIJ: HRANA KOJA MIJENJA ŽIVOT

medicinski medij hrana koja mijenja zivot