22.01.2022., 10-12h

KY je vrlo duboka, izazovna i drugačija, to je Yoga Svjesnosti, Put (s)poznavanja Sebe, pomaže nam biti prisutan u trenutku, sadašnjem trenutku.

Koristi alate kao što su:
mantre (iscjeljujuća tehnologija zvuka)
mudre (iscjeljujući položaji prstiju/dlanova)
bandhe (energetska mjesta u tijelu koja koncentriraju veliki naboj energije sa svrhom iscjeljenja i transformacije)
kriye (određen set vježbi s ciljem rada na određenom organu, tijelu, čakri, emociji…)
mentalne fokuse, različite tehnike disanja, meditacije…

Dinamikom vježbanja i disanja pokrećemo energije unutar sebe, aktiviramo svaku stanicu u tijelu te budimo našu Dušu i ostvarujemo prisni kontakt s njom. Kroz nju suptilno pomičemo svoje granice I istražujemo sve svoje mogućnosti i skrivene potencijale.

Prilagođena je apsolutnim početnicima, jednako kao i višegodišnjim yogijima. Kažu da ju mogu raditi svi koji mogu DISATI! Svatko daje sve od sebe, istražuje svoje fizičke i mentalne mogućnosti i fokus. Tako da, dođite i pružite si priliku za osobni rast i napunite se lijepom energijom koja će Vas nadalje inspirirati.

Jagdeesh Kaur 2Detoksikacija je vitalna komponenta svake prirodne medicine. U staro vrijeme, pa i danas, poznato je da je čišćenje organizma važno kao i higijena tijela. Tijekom godine ili godina se nakupljaju toksini u tijelu i oni vode do kroničnih poremećaja, disbalansa u tijelu i naposljetku-bolesti. Kroz yogu stimuliramo rad žlijezda, burega, jetre i tako iniciramo proces pročišćenja. No znamo da se naše biće sastoji od tijela, uma i duše, i detoksikacija tijela je od velike važnosti, ali je također neophodna detoksikacija uma. Ona se sastoji od reprogramiranja naučenih obrazaca ponašanja, misli, stavova i misaonih procesa koji nam ne služe u životu i ne podupiru naš rast.
DETOX nam vraća ravnotežu u tijelu, povećava energiju, pročišćava organe, povećava otpornost organizma, čini da se osjećamo BOLJE i VITALNIJE!

Cijena: 200 kn

Vodi: Gloria Zacskai (Jagdeesh Kaur), certificirana učiteljica Kundalini yoge, Shakti dancea@, reiki, holistički wellness, acudetox/ušna akupunktura..

Prijave i više informacija na: 0958635171
[email protected]

(lokacija se dobije pri prijavi)