Naučite drevne majanske i šamanske tehnike iscjeljivanja i manifestiranja na ove 3 šamanske radionice. Sve radionice održat će se uživo na Zoomu (nema repleja).

ČIŠĆENJE DUHOVNIH ZAVJETA I SAMOSABOTAŽE – četvrtak, 20. travnja u 20 h
Svi mi imamo na stotine svjesnih ili nesvjesnih zavjeta koji nas na nevidljvi način blokiraju da punom parom krenemo u ostvarivanje više razine našeg postojanja, bez obzira o kojem životnom području se radi. Često sami sebe sabotiramo našim unutarnjim dijalogom, možda se kritiziramo, ne vjerujemo dovoljno sebi ili tome da možemo u nečemu uspjeti, odlažemo sebe i svoj razvoj ili osjećamo negdje u dubini da ne zavređujemo više ili da možemo bolje. Ove šamanske aktivacije pružit će vam upravo ono što vam treba da dobijete vjetar u leđa, očistite blokade i krenete dalje lakši i neopterećeni.

Ove snažne šamanske aktivacije možete koristiti bilo kada, za sebe ili za druge (obitelj, prijatelje i klijente), te u hodu čistiti svoj put, svaki puta kada osjećate da ste zapeli ili da vas nešto priječi da krenete naprijed. Dovoljno je nekoliko minuta rada dnevno, te ih možete lako uklopiti u svoj natrpani dnevni raspored.

LIGHT ENERGY WEAVE – subota, 22. travnja u 10 h
Ova majanska tehnika energetskog iscjeljivanja prenosila se kroz 25 generacija majanskih šamanskih iscjeljitelja iz južnog Meksika, a sada je dostupna i vama.

Naučite kako su Maje razlikovali svjetlo i energiju i kombinirali ih u tehniku koja donosi iscjeljivanje na razini vašeg DNK. To je moćna tehnika za čišćenje blokada, bolesti ili emocionalnih/mentalnih ograničenja, te donosi energetsko iscjeljivanje na svim razinama: fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj.

Na ovoj radionici, naučit ćete kako raditi svjetlosno-energetsko tkanje, te ćete primiti:
– majstorsku spiralnu aktivaciju za tkanje na sebi
– aktivaciju za iscjeljivanje rukama na drugima
– tehniku za iscjeljivanje drugih na daljinu

Sve tri tehnike bit će demonstrirane i izvježbane na radionici, te ćete znati točno kako to raditi za sebe i druge. Ova metoda iscjeljivanja je snažna, jednostavna i daje rezultate. Korištenjem ove metode, ne morate znati uzrok problema, jer iscjeljujuća energija ide kroz sve razine energetskih polja. Tehniku možete koristiti čak i na biljkama i životinjama.

TRANSFORMACIJSKA SFERA – subota, 22. travnja u 14:30 h
Transformacijska sfera je moćan alat za transformaciju i manifestaciju. Na ovoj dvosatnoj radionici, naučit ćete drevnu majansku metodu programiranja kristalne sfere i visoku magiju svete geometrije.
Sfera je najsavršeniji oblik svete geometrije koji nudi otvaranje svim mogućnostima. Naučite kako programirati kristalnu sferu za bilo koju vrstu transformacije ili manifestacije. Ubrzajte svoj rast, manifestiranje i transformaciju.

Kada programirate ovaj savršeni oblik, on donosi punoću, cjelovitost i završetak bilo kojoj situaciji.
Ako za sada još nemate kristalnu kuglu, možete je nabaviti i nakon radionice (idealno da bude kugla od kvarcnog kristala, promjera 4 cm), a za radionicu obavezno pripremite 1 naranđu.
Kad naučite ovu tehniku, moći ćete je koristiti za sebe i druge (prijatelje, obitelj i/ili klijente). Transformirajte svoju nutrinu, olakšajte vanjske manifestacije – nema toga u čemu sfera ne može pomoći.

Cijena svake zasebne radionice je 111 €. Za prijave, molim javite se na mail:
[email protected]

Više informacija na: www.multidimenzija.com

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.