Foto: pixabay.com

Sigurno ste prošli kroz mnoga teška razdoblja, ali ste ih prevladali. Bez obzira na loše okolnosti koje ste pretrpjeli u prošlosti, vi ste dokazali da ste dovoljno jaki da ne odustanete od borbe za ono što volite i dovoljno ste hrabri da se suočite s bilo kakvim poteškoćama. Vi ste nevjerojatni, upravo onakvi kakvi jeste, a ovdje su 3 znaka koji pokazuju da je to istina!

atma.hr – 78
“Bivajući ono što jeste, dovodite u svijet ono čega prije tamo nije bilo.” ~ Edwin Elliot

Svaki čovjek na Zemlji je nevjerojatan, ali na žalost većina nas to ne shvaća. Umjesto toga, mi smo strogi prema sebi, vjerujemo da nismo dovoljno dobri i da ne zaslužujemo lijep život.

Ne ponosimo se sa sobom i uvijek želimo biti netko drugi, stoga nosimo maske, tako da ljudi ne mogu istinski razumjeti naše najdublje misli i osjećaje.

Vi ste nevjerojatni, upravo onakvi kakvi jeste, a ovdje su 3 znaka koji pokazuju da je to istina:

Vi ste jedinstveni

Ne samo vi – svatko je jedinstven. Svaka osoba na Zemlji je drugačija i stoga ima nešto jedinstveno za ponuditi svijetu.

Možda niste najljepša ili najljubaznija osoba na svijetu, ali čak i ako niste, još uvijek ste važni baš takvi kakvi jeste, imate jedinstvene darove koje možete pružiti svijetu.

atma.hr – 75
Prošli ste teška razdoblja

Sigurno ste prošli kroz mnoga teška razdoblja, ali ste ih prevladali.

Bez obzira na loše okolnosti koje ste pretrpjeli u prošlosti, vi ste dokazali da ste dovoljno jaki da ne odustanete od borbe za ono što volite i dovoljno ste hrabri da se suočite s bilo kakvim poteškoćama.

MEDICINSKI MEDIJ

Neprestano rastete

Činjenica da sada čitate ovaj članak je dovoljan dokaz da stalno želite učiti stvari kako bi bolje razumjeli sebe i svijet oko sebe.

Želite istražiti, otkriti i razumjeti stvari, tako da svaki dan možete polako rasti u bolju verziju sebe – i to je najbolje što možete učiniti, inače koji je smisao života, ako ne postanete mudriji i sretniji?

Kao što je jedan od najvećih filozofa – Sokrat – jednom rekao: „Neistražen život nije vrijedan življenja.“

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić