Potreba za promjenom bit će neporeciva, ali prihvaćanje bi moglo biti kompliciranije. Drugim riječima, ako želite da vaši budući ciljevi procvjetaju, morat ćete napraviti mjesta za to – pogotovo ako ste jedan od tri horoskopska znaka koji će najviše osjetiti mladi Mjesec u Vodenjaku.

atma.hr – 52
Mlad Mjesec u Vodenjaku događa se 9. veljače/februara 2024. u 23:59h, a budući da je ovaj znak povezan sa šokom, pobunom i optimizmom za budućnost, transformacije koje nastaju mogu biti agresivne.

Dok će neki vidjeti stranu punu nade ove lunacije, znakovi zodijaka na koje će ovaj mladi Mjesec najviše utjecati bit će uznemireni.

Znakovi koji će osjetiti udar mladog Mjeseca u veljači/februaru mogli bi se suočiti s velikom nelagodom jer se konačno oslobađaju svojih starih uvjerenja, veza – pa čak i dijelova sebe.

Bik

Bik je jedan od horoskopskih znakova na koje mladi Mjesec 9. veljače/februara 2024. najviše utječe.

Promjena se može činiti neodoljivom, Biku, ali postoji razlog zbog kojeg ste sada prisiljeni na nova iskustva. Mladi Mjesec u znaku Vodenjaka remeti vašu karijeru, potencijalno vam nabacujući nove zadatke ili neočekivane događaje, tjerajući vas da razmišljate o široj slici. Što vaš rad govori o vašem mjestu u svijetu?

Vaš svijet bi se mogao početi tresti, ali to ga oslobađa od situacije koja je postala previše ustajala. Ako ste razmišljali o tečaju, radionici ili mogućnosti umrežavanja vezanoj uz karijeru, iskoristite to sada.

Vrijeme je da se pozabavite onim što je potrebno kako bi vaš profesionalni život bio ispunjeniji, čak i ako to zahtijeva preusmjeravanje.

atma.hr – 52
Lav

Rijetko se događa da se ne osjećate u središtu pozornosti pa se pripremite da će vaš ego pretrpjeti veliki udarac tijekom ovog mladog Mjeseca u Vodenjaku.

Očekujte da ćete se usredotočiti na ljude oko sebe. Obratite pozornost na to kako su vam pomogli da se razvijete i prilagodite svojoj okolini.

Mogli bi se osjećati kao da vam je netko drugi preoteo sposobnost da zadržite kontrolu pa su sada igrači u tuđoj igri.

Nemojte ovo shvatiti osobno. I dalje ste važni. Promatrajući snagu i postignuća drugih, bit ćete potaknuti da utjelovite osobu kakva želite postati.

Vodenjak

Vodenjaci, pripremite se za turbulencije. Imate veliku priliku za rast i promjenu, ali to ne možete učiniti bez otpuštanja određenih dijelova sebe. Koje navike i uvjerenja trebate odbaciti?

S Uranom koji stvara nestabilnost na temeljnoj razini, pozvani ste da se ponovno detaljno preispitate. Možete to osjećati kao krizu identiteta ili kao da ste izgubili osjećaj za sebe.

Takav ‘gubitak’ se može činiti kao poraz, ali budite uvjereni, to samo stvara mjesto za nešto veće od vas samih.

ATMA/bustle/Pripremila: Suzana Dulčić