People photo created by jcomp - www.freepik.com

Potražite mir u svome srcu i kada to učinite vaša će se duša podići na višu razinu vibracije. Ljutnja, mržnja i sve druge negativne emocije samo su energija koja je izmaknula kontroli. Kada oprostite u svome srcu tada i svijet može započeti s oprostom na globalnoj razini.

atma.hr – 52
Pomiri se s onima koji su te povrijedili bilo fizički bilo emocionalno. Ljudi koji te povrjeđuju na bilo koji način čine to jer se sjećaju prošlih života u kojima su vladali bol i povreda. Sami se ne mogu suočiti s vlastitom ljutnjom i frustracijom i često puta je izbacuju na druge.

Ne mrzi nikoga. Nemoj biti ljut(a) na nikoga. Ne zadržavaj ljutnju ili mržnju u sebi. Ako u srcu nosiš te emocije za bilo koju živuću dušu ili dušu koja je već otišla, otpusti te emocije i neka ih zamijeni oprost.

Tužno je vidjeti duše koje se vraćaju kući pune gorčine, ljutnje ili mržnje. Ne samo da ih te emocije zaustavljaju u buđenju u našem svijetu nego ih i zadržavaju u rastu.

Oni koji su vas povrijedili učinili su to zato što nisu znali drugačije. Često su ljuti na sebe, ali imaju potrebu izraziti tu ljutnju u prisutnosti drugih. Žele da drugi trpe zbog NJIHOVIH problema. Bol optužbi, ljutnja, mržnja i druge emocije kojima ste izloženi mogu biti vrlo duboke i bolne, no nemojte zadržavati te osjećaje. Oprostite osobi koja vam je to učinila i udaljite se.

Učite iz tog iskustva ne unoseći negativnu energiju i nakon nekog vremena ćete osjetiti iscjeljenje. Udaljujući se od toga problema i s vremenom promijenit ćete svoju energiju.

Povežite se sa svojim Višim Ja ako imate problema u otpuštanju negativnih energija. Zamolite svoje Više Ja da vam pomogne i potražite pomoć Majstora ako u njih vjerujete te u Božansku snagu!

atma.hr – 52
Potražite mir u svome srcu i kada to učinite vaša će se duša podići na višu razinu vibracije. Znajte da su ljutnja, mržnja i sve druge negativne emocije samo energija koja je izmaknula kontroli. Kada oprostite u svome srcu tada i svijet može započeti s oprostom na globalnoj razini.

Imajte ljubav za svu vašu braću i sestre na Zemlji jer to je to što ste svi zajedno, braća i sestre jer potječete iz istoga sjemena. Nemojte se pitati zašto su vas povrijedili, nego se pitajte što morate naučiti iz tog iskustva i s vremenom ćete znati što je to.

Kada ste ispunjeni ljutnjom, mržnjom i frustracijom tada ne možete vidjeti ništa drugo doli to. Jednom kada maknete te emocije tada ćete na svijet gledati duhovnim očima i znati smisao života.

Maitreya

Izvor: https://www.natalijapavlakovic.com/