Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Ako ne čistimo svoje emocije i naravno misli, stavove i životna uvjerenja, nema nam podizanja frekvencije. Možemo mi ne znam koliko ponavljati afirmacije, mantre, moliti se, meditirati, ali ako svjesno ne radimo na sebi da se riješimo tog balasta koji nas otežava i usporava na našem hodu do pune Svjesnosti, nećemo doći do cilja, a to je podizanje vlastite frekvencije. A kad smo dovoljno podigli vlastitu vibraciju, tada znamo sa sigurnošću da ovaj 3D sistem ostavljamo za sobom i konačno prelazimo u 4D/5D, jer smo dovoljno podigli razinu vlastite svjesnosti.

atma.hr – 52




Frekvencija se diže tako da savladamo “školu emocija” i to je ključno! Jer, planet Zemlja je upravo to – “škola emocija”. To znaju svi vanzemaljci, samo izgleda da nama nije potpuno jasna ta činjenica.

Znači, trebamo se naučiti kako jednu emociju rastočiti i na njeno mjesto postaviti drugu. Svjesno i samo s naporom srca. U nekoliko minuta.

Kad to kažeš drugim ljudima, kažu da je to nemoguće. No, to je itekako moguće, a to znam zato što svjesno upravljanje emocijama, prakticiram godinama. Dakle, rezultat ne vidim samo na sebi nego i na ljudima kojima radim tretmane, jer i njih usput naučim kako se to radi.

Neki opet pitaju – “A zašto je sve to tako bitno očistiti? ”

Prvo, poboljšava se naše fizičko zdravlje kad se riješimo nepoželjnih osjećanja i misli, jer su ona proizvodila konkretne fizičke bolesti  u tijelu, a drugo – postajemo energetski, psihički i emocionalno lakši, što opet vodi do uspjeha u više područja našeg svakodnevnog života.

U to sam se i sama uvjerila puno puta. Kad god sam, na primjer uspjela riješiti se nekog nepovoljnog osjećaja koje me dugo pratilo i kad sam osjetila da sam završila s tom lekcijom, već nakon nekoliko dana, promijenile su se i okolnosti u mom životu.

atma.hr – 52




Jednostavno, nestala je blokada pa mi se dogodilo da ili napredujem u poslu ili u privatnom životu, ili mi se ostvarila neka želja za koju sam mislila da je nemoguća, itd…

Zato, prilikom rada s ljudima, uvijek prvo detektiramo zajedno koje su to emocije najveća blokada daljnjem napretku i povećanju frekvencije. Potom, tu nepoželjnu emociju rastačemo energetski, što je od velike pomoći osobi, jer skraćuje nemjerljivo vrijeme iscjeljenja. Ali, ostaje jedan dio koji je na samoj osobi da to osvijesti i dalje poslije završetka tretmana da dovrši posao.

Znači, osvještavanje od strane same osobe koja ima nepoželjnu emociju i njena svjesna odluka da je rastoči (jer je samo vuče dolje i nazad u nižu vibraciju), od presudnog je značaja.

Nije bitno da ja, kao iscjelitelj, znam što je njena blokada, to mora s punom sviješću, znati osoba koja je iscjeljivana.

Često osoba i ne zna da ima određene emocije iz prošlosti koje su duboko zakopane ispod površine, ali kad ih detektiramo, onda se osoba najednom sjeti da je zaista godinama bila npr. tužna, ili ogorčena i da je taj osjećaj zakopala duboko u sebi i na svjesnoj razini. Dakle, na površini, više uopće ne detektira da ima i dalje tu neku jako nepoželjnu emociju ili osjećaj.

Zato ovo i jest vrijeme “dubokog kopanja po sebi”, u kojem svatko od nas svakog dana otkrije nešto novo o sebi, a što misli da je počistio/la.

Dakle, zaključak je jasan – ako ne čistimo svoje emocije i naravno misli, stavove i životna uvjerenja, nema nam podizanja frekvencije.

Možemo mi ne znam koliko ponavljati afirmacije, mantre, moliti se, meditirati, itd… ali ako svjesno ne radimo na sebi da se riješimo tog balasta koji nas otežava i usporava na našem hodu do pune Svjesnosti, nećemo doći do cilja, a to je podizanje vlastite frekvencije.

A kad smo dovoljno podigli vlastitu vibraciju odnosno frekvenciju tada znamo sa sigurnošću da ovaj 3D sistem ostavljamo za sobom i konačno prelazimo u 4D/5D, jer smo dovoljno podigli razinu vlastite Svjesnosti.

atma.hr – 52




Evo, imala sam potrebu da malo razjasnim put do podizanja vlastite frekvencije o čemu se toliko govori u zadnje vrijeme, ali vrlo malo se govori o putu i načinu na koji to ostvariti.

Nadam se da je pomoglo nekima od vas.

Za kraj, šaljem vam puno radosti! A, zašto baš radosti? Zato što ona direktno jača imunitet našeg fizičkog tijela.

To opet znači da vam time želim dobro zdravlje. Vidite kako se jezik emocija sam razotkriva?

Jasna Luminus