Neka danas bude dan kada vas prestaju proganjati duhovi vaše prošlosti. Ono što se dogodilo u prošlosti je samo jedno poglavlje vaše priče i nemojte zatvoriti knjigu već samo pređite na slijedeću stranicu.

Svakoga od nas su povrijedile naše odluke i neki ljudi, i iako je bol ovih iskustava normalna, ponekad se zadržava predugo. Osjećaji ljutnje nas potiču na ponovno proživljavanje boli i nije nam lako to otpustiti.

atma.hr – 78
Oprost je lijek. On vam dopušta da se fokusirate na budućnost bez borbe s prošlošću. Shvatiti neograničeni potencijal svega što nas gura naprijed leži u opraštanju svemu što je već iza vas.

Bez oprosta, rane se nikada ne mogu zaliječiti i osobni se rast ne može postići. To ne znači da trebate izbrisati prošlost ili zaboraviti da se ona ikad dogodila.

To znači da se oslobađate ljutnje i boli i umjesto toga izabirete učiti iz određenog incidenta te nastaviti sa svojim životom.

svijetpozitive.com

31 ANĐEOSKE PORUKE

Dr. Doreen Virtue: ANĐEOSKE PORUKE

Priručnik i karte za proricanje

Ove karte za proricanje donose nevjerojatno precizne anđeoske poruke upućene vama i drugima. Svaka karta sadrži prekrasne slike anđela, te poruku koju vam anđeli žele prenijeti.

Pomoći će vam da shvatite svoju životnu zadaću, da prepoznate srodnu dušu, kakav posao izabrati, gdje živjeti, te odgovore na ostala važna životna pitanja.

Dr Doreen Virtue je osmislila ove karte prema svojim vidovnjačkim sposobnostima te je koristila najčešća pitanja i anđeoske odgovore kako bi stvorila jedinstveni set karata s vodičem za proricanje.

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.