Foto: pixabay.com

Mnoge poteškoće u našem životu pojavljuju se zbog vlastitih pogrešaka i pogrešnih procjena, ali ponekad sam Svemir šalje testove. Evo koji su razlozi za to!

atma.hr – 52
1. Svemir želi da se razvijamo

Svemir pokušava na razne načine poboljšati svaku osobu. Za Svemir je važno da postanemo najbolja verzija sebe. To je potrebno kako bi naše duše mogle shvatiti najviši plan i spoznati smisao života.

Mnoga nas iskušenja čine mudrima i spremnima prenijeti tu mudrost drugima. Kroz naše patnje i probleme, Svemir čini druge jačima i obrnuto – kroz probleme drugih naučimo nešto korisno.

Ako imate nešto za podijeliti s djecom, prijateljima ili poznanicima, svakako to učinite. Upoznajte ljude sa svojim iskustvom.

2. Ispravlja nam sudbinu

Prije nego što se pojavi u ovom životu, naša duša bira svoju sudbinu, ciljeve i zadatke koje mora ispuniti. To se događa mnogo prije nego krenete novim putem. Ako ste se iznenada udaljili od zadataka koje trebate obaviti u svom trenutnom životu, Svemir može poslati znakove, savjete, ali i testove.

Nakon što prebrodimo takva iskušenja, osjećamo mir i spokoj. To je glavni pokazatelj da njihov izvor nismo mi sami, nego sudbina.

Nažalost, Svemir jednostavno ne može drugačije ispraviti pravi put, jer čovjek ne razumije što učiniti kada mu sve odgovara. Samo nas poteškoće tjeraju da shvatimo u kojem smjeru trebamo krenuti.

atma.hr – 52
3. Čisti našu karmu

Prije nego što naš život počne, već imamo prtljagu dugova prema Svemiru. Riječ je o djelima iz prošlih života. Karma nas sustiže u ovom životu. Mnoga su iskušenja poslana za naše grijehe – izdaju, ogorčenost, prijevaru, krađu i tako dalje.

Kako bi vas Svemir što manje kažnjavao, činite više dobrih djela. Vrlo je važno da dolaze iz srca.

U ovom će slučaju karmički dugovi biti otpisani mnogo brže.

banner za knjige BIOLOGIJA VJEROVANJA

4. On nam prenosi naše misli

Ako osoba misli da financijski uspjeh dolazi samo onima koji marljivo rade, tada će dobiti novac za svoj težak rad. Ako čovjek misli da je život samo niz loših događaja i poteškoća, onda će tako i biti. Ako vam Svemir stalno šalje nekakve testove, možda ih samo čekate. Mislite da vas Svemir testira, tako i jest.

Pokušajte zapamtiti da se u našem svijetu ništa ne događa slučajno. Vaš život je ipak u vašim rukama. Pokušajte se osloboditi zamki koje koče vaš duhovni rast kako biste upoznali Svemir i shvatili zakone po kojima on funkcionira.

Svemir je nevjerojatna sila koja živi u nama i svuda oko nas. Kada se uskladite s vibracijom vlastitog duha i energije oko vas, automatski ćete osjetiti vodstvo i počet ćete se kretati prema naprijed. Isprobajte i vidjet ćete kako vas Svemir vodi.

ATMA/dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr