Foto: pixabay.com

Usamljena srca trebaju čuti zov ljubavi! Usamljena duša je možda baš iza vas, a evo kako ćete je prepoznati!

atma.hr – 78
Srodna duša je osoba koja ulazi u naš život i radikalno ga mijenja. To su osobe koje su, čini se, sudbinski povezane s nama i koje su nam poslane „s neba” da nam pruže utjehu u svakodnevnom životu. Ako promatrate vaš život kao jelo, srodne duše su začini.

Sveukupno oni vas čine svjesnijom i savjesnijom osobom. Zbog toga što su toliko važne, odlučili smo vam predstaviti različite tipove srodnih duša koje ćete upoznati tijekom života.

Prijatelj kao srodna duša

Ova osoba ulazi u vaš život na buran način. Oni su uragan u vašem životu koji vas obara s ogromnom ljubavlju koju osjeća prema vama i tu je kada vam je potreban netko da vam promijeni perspektivu gledanja na stvari.

Ako se vaša veza i prekine, u sjećanju će vam ostati sve – do najsitnijeg detalja.

atma.hr – 75
Posvećena srodna duša

Svi se možemo složiti da nam se nekada u životu dogodilo da sretnemo ljude za koje nam se čini da ih znamo oduvijek. Tada nam nešto klikne i pomislimo „to je to”, to je osoba koju sam čekao/la i to je uvod u jedno sjajno prijateljstvo.

Prijatelji kao srodne duše su osobe koje vas razumiju bolje nego vi sami sebe i za koje znate da će biti tu, bez obzira na to što se dogodi.

Srodna duša kao uragan

Ako vam se ovo dogodi, osjetit ćete ljubav na prvi pogled. To je ona vrsta ljubavi koja vam pravi leptiriće u trbuhu ili oni s kojima osjećate povezanost. Oni su vjerojatno vaša prva ljubav ili osoba s kojom ste prevarili partnera.

Ova vrsta srodne duše je obično i najbolja, jer ostavlja mogućnost za prijateljstvo, čak i kad se romantična veza okonča.

atma.hr – 39

Srodna duša kao stranac

Ove ljude obično upoznajete na zabavama, u avionu ili kada s nekim s kim pričate ostvarite duboki kontakt očima.

Trenutak u kojem ih prepoznajete je onaj kada kažu nešto što ste čekali da čujete godinama.

Božanska srodna duša

To su oni koji se uklapaju u definiciju srodne duše u našim mislima i srcu, a ako ste dovoljno sretni, možda i provedete ostatak života s njima.

S ovom vrstom srodne duše postoji jaka veza od početka, a njena jačina ne slabi nikada.

BizLife/lovesensa

atma.hr – 78