Možda jednom odlučite da nećete više biti dobri i poslušni samo da biste se drugima svidjeli…

Da ćete prestati vjerovati praznim riječima iza kojih ne stoje istinska djela…

Da možda one životne “vrijednosti” sa kojima ste odgajani nisu one koje vi želite živjeti… I da je to u redu.

atma.hr – 39

Možda ćete odlučiti prestati se prilagođavati da biste dobili mrvice “ljubavi”…

I prihvatiti da je ono što ste do sada živjeli možda bilo samo blijeda slika onoga što uistinu želite živjeti… Neka čudna iluzija.

I da je strah taj zbog kojega ste toliko dugo pristajali na manje od onoga što zaslužujete… A u dubini sebe znate da zaslužujete više…

Možda će doći vrijeme da shvatite da “ljubav” koju su vam davali i zvali je bezuvjetnom je samo itekako uvjetovano – manipuliranje… I da tu ljubavi nije nikada ni bilo…

Pa se prestanete konačno kriviti zato što ste u to povjerovali iz želje da budete istinski voljeni…

Jednom će pasti sve maske. I to onda kada budete spremni da vidite prava lica. I dovoljno osnažite da možete prebroditi spoznaju koju je gola istina iznijela na sunce. Jer ona ispočetka zaboli… Dok ne shvatite da ima svoju svrhu.

Da vas oslobodi.

atma.hr – 39

Zato kada se to dogodi, nemojte se boriti. Ne pitajte zašto i kako. Već samo prihvatite. Sa saznanjem da ste sada spremni za stepenicu više, dalje… Level 2.

Korak dalje od njih, njega, nje… Ali zato korak bliže Sebi. Možda bliže nego li ste ikada bili…

I obećajte si tada nešto. Da više nikad nećete pristati na mrvice. Biti ono tko niste, da bi dobili trunčice nečije pažnje. I da ćete od tada nadalje ostati vjerni sebi.

I tada ćete uvidjeti da će onaj tko vas zaista voli biti time istinski oduševljen. Prvenstveno vi sami.

A oni drugi vam i ne trebaju. ♥️

Iva Bradarić, Sunčana strana života

66 SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

B. A. Brennan: SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

svjetlost jezgra iscjeljenja

Moj iscjeliteljski put i napredni koncepti iscjeljivanja

Barbara Ann Brennan jedna je od najutjecajnijih iscjelitelja i duhovnih učitelja 21. stoljeća. Svojevremeno fizičarka u NASA-i, Barbara je stekla diplomu iz filozofije i teologije, kao i iz fizike.

U knjizi otkrijte prirodu stvaralačkog procesa u odnosu na sustav ljudske energetske svijest, na koji način sami stvaramo blokade u energetskom polju; kako izgledaju blokade i kako uzrokuju poremećaje u našem životu; proces uklanjanja blokada i oslobađanja našeg stvaralačkog potencijala, kako razviti i upotrebljavati visokoosjetilnu percepciju i njena ulogu u uklanjanju blokada u našem energetskom polju, priroda svijeta stvarnosti četvrte razine i njegova ključnu ulogu u stvaralačkom procesu, povezanost svijeta četvrte razine s iscjeljivanjem odnosa i neraskidivih veza koje su osnova tih odnosa.