Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

1. Razvlačiš li svoj osmijeh radi njega?

Ponekad su stvari zaista tako jednostavne. Nasmiješ li se bez imalo truda kada pomisliš na njega, kada okrene svoje lice prema tebi i nasmije se?

Razvuku li se tvoje usne sasvim nesvjesno u široki osmijeh kada tvoj naporni dan završi vašim susretom? Usrećuje li te sama pomisao da je on dio tvog života?

2. Ponaša li se prema tebi lijepo?

Kavalira je lako prepoznati. Još lakše kada ga susretneš, a on te obasipa ljubavlju i nježnošću. Dobar muškarac će otvarati vrata za tebe, misliti na tvoje osjećaje, pitati te kako si, jesi li sretna, može li nešto učiniti za tebe.

On će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi se ti osjećala ugodno i kako bi ti pokazao da je vrijedan tvoje pažnje, osobito u početku vaše veze.

Nezreli muškarac pokušat će zavesti te, navesti te da učiniš nešto na što još nisi spremna, igrat će igrice, neće odgovarati odmah na tvoje poruke itd. Pravi muškarac, onaj kojem bi definitivno trebala dati priliku, odnosi se prema tebi s poštovanjem od prvog dana.

3. Sluša li te?

Ovo pitanje čini se banalno, ali je zapravo vrlo važno. Gleda li te u oči kada govoriš i zaista pozorno sluša? Ili gleda uokolo, tražeći druge žene, zuri u mobitel? Muškarac koji je vrijedan tvog vremena pokazuje da si i ti vrijedna njegovog.

Fokusira se na to što govoriš, pamti što si rekla, interesiraju ga i najmanji detalji iz tvog života. Ne zaboravi da je muškarac koji sluša, onaj kojem je stalo do tebe.

4. Nasmijava li te?

Uvijek bi trebala dati priliku muškarcu koji te nasmijava. On zna da si ti najbolja kada si sretna i učinit će sve da to postigne. On će pomno proučavati tvoj smisao za humor i prilagoditi tome svoje šale.

On želi da uživaš, a ukoliko se smiješ i uživaš sa njim zašto ne bi poželjela da to potraje?

5. Jesi li svoja pored njega?

Smatra li da si jednako posebna i kada nosiš visoki rep, kada si u trenirci nakon treninga, sva mokra od znoja? Možeš li opušteno otvoriti mu vrata noseći svoju vrećastu majicu i papuče i pritom se osjećati sasvim ugodno?

Možeš li uz njega biti luckasta, smijati se dok te trbuh ne zaboli, plesati naokolo dok te on gleda? Osjećaš li se uz njega toliko dobro da osjećaš da si savršena kakva jesi? Da ne moraš promijeniti baš ništa na sebi? To je muškarac koji definitivno zaslužuje tvoje vrijeme.

6. Osjećaš li se zbog njega kao nikad prije?

Na ovo ćeš si pitanje možda teško odgovoriti sa iskrenošću u samom početku. Borit ćeš se sama sa sobom jer je ta pomisao pomalo zastrašujuća. Jednostavno nisi sigurna je li pametno pustiti ga blizu. Ali znaš da se zavaravaš. Znaš to jer kada te dotakne izgubiš tlo pod nogama, tvoje srce krene brže kucati kada ugledaš njegovu poruku na mobitelu.

Primjećuješ da želiš provoditi vrijeme sa njim, upoznati ga bolje, zbližiti se s njim. Zbližiti se s njim više no s ikim drugim. Zbog njega se njega osjećaš čudno, predivno, drugačije. I zato ne brini, draga moja, ako znaš ovakvog muškarca, jednostavno riskiraj.

zdravaisretna

Atmino Telefonsko Savjetovalište: Pomoć na dohvat ruke

Atmini savjetnici dostupni uživo telefonom!

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje?

Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim savjetnika i stručnjaka iz različitih domena raste iz dana u dan!

Kako ovo funkcionira?

 • Razmislite o svojoj situaciji i zapišite pitanja koja želite pitati
 • Odaberite željenog savjetnika (svaki savjetnik ima svoj kod)
 • Nazovite naš broj 060 600 303 i slijedite upute: odaberite savjetnika po kodu ili pričekajte da Vam se javi prvi slobodan
 • Za sve dodatne nedoumice i probleme nazovite nas ponovo jer mi smo ovdje radi Vas

Cijena poziva za Hrvatsku:
6,99 kn po minuti za poziv s fiksne linije / 8,41 kn po minuti za mobilne uređaje
*razgovor se naplaćuje po sekundama

Brama – Vaš osobni savjetnik za odnose

HeartMath Institute mentor, aromaterapeut, bhakti jogin

Specijalnost: Radim sa srčanom čakrom i tehnikama povezivanja na daljinu, pomažem kod svih pitanja i problema vezanim uz ljubavne odnose, radim zajedno s vama na oporavku veza, koristim u radu dugogodišnje znanje o karmi, mantrama, meditaciji i duhovnosti

   • Pregled vaše energije na daljinu i balansiranje čakri
   • Savjeti za istinski oporavak ljubavne veze
   • Očitanje energije vašeg trenutnog ili bivšeg partnera, odnosno bilo koje osobe kroz vašu energiju
   • Kako saznati što vaš partner zaista osjeća te kakve bi akcije u budućnosti mogao poduzeti

060 600 303 – kod 01

Milijana de Mori – Vaša osobna savjetnica za uspjeh

Međunarodna trenerica NLP-a & HNLP-a (humanitarna neuro-lingvistička psihologija), osobna trenerica, vlasnica titule “Najjača žena u Hrvatskoj” (olimpijsko dizanje utega)

Specijalnost: Moje poznavanje znanosti o funkcioniranju mozga, znanosti o tehnikama ostvarenja uspjeha kombinirane s meditacijom, vizualizacijama i hipnozom mogu vam donijeti totalni procvat na svim poljima života! Osvijestite i iskoristite svoju moć, podignite samopouzdanje, ostvarite uspjeh, povratite unutarnji mir, živite u savršenom skladu sadašnjeg trenutka, tijela, uma i duha.

 • Transformacija svih vrsta negativnih emocija i blokada
 • Ostvarenje uspjeha u karijeri i ljubavi, privlačenje obilja
 • Emotivno ispunjenje, sreća u ljubavnim vezama
 • Otklanjanje raznih vrsta ovisnosti
 • Razvijanje samopouzdanja, fokusa i unutarnjeg mira
 • Praktični savjeti o zdravlju i dobroj formi (od vrhunske sportašice i osobne trenerice – prehrana, tjelovježba, uspjeh kod držanja dijete)

060 600 303 – kod 02

Prethodna objavaDovoljno si dobra jer si odabrana da postojiš: Imaš svoju svrhu, samo je trebaš otkriti!
Slijedeća objavaU što se žena zaljubljuje?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.