Autor: Marija Pavković 

Jučer navečer se nisam osjećala dobro. Bez da sam rekla riječ, On je to primijetio i odmah zaustavio seriju koju smo gledali. Primio me za ruku i odveo na zrak na balkon.

Donio mi je vode, stolac da sjednem i čvrsto me zagrlio. U svim sličnim trenucima uvijek zna što napraviti i kako da mi bude bolje, a istovremeno vidim koliko je zabrinut.

Sjećam se Njegovog promijenjenog lica kad sam se onesvijestila prošle godine dok sam imala neke zdravstvene izazove. Sjećam se kako sam u Njegovom pogledu istovremenu vidjela zabrinutost i vjeru da će sve biti ipak dobro. Rijetko kad mi pokaže da vidim koliko se stvarno boji.

Uvijek me samouvjereno tješi da je sve dobro. Ne mislim samo na situaciju s bolesti, već i kad doživim bilo kakav neuspjeh. Ponekad ipak pukne i kaže kako ne želi zamišljati život bez mene i samo želi da sam ja dobro i sretna. Uvijek napravi sve što može da ja zbilja budem dobro i sretna.

Volim ga. Volim ga na način na koji nikome to ne mogu opisati. Volim apsolutno sve kod Njega. On uvijek zna što mi treba. Uvijek je tu. Zbog Njega je mrak manje mračan, zbog Njega je zima toplija, zbog Njega dno nije toliko duboko, zbog Njega se moje slabosti čine manje važnima, zbog Njega mi se čini da je moja ludost normalna.

Zbog Njega uvijek idem dalje i lakše mi je pokušavati nakon što ne uspijem. Zbog Njega se osjećam sigurno i kad okolnosti nisu takve. Zbog Njega znam da je uvijek sve stvarno dobro i da će tako biti.

On me podsjeti da mogu sve što poželim, čak i kad ja to zaboravim. On me podsjeti da sam jača nego što mislim. On me podsjeti da mišljenje drugih ljudi nije nimalo važno za moj život. On me podsjeti da neuspjeh ne postoji. On me podsjeti na sve stvari za koje trebam biti zahvalna. On me podsjeti koliko je naša ljubav posebna. On me podsjeti da volim svaki dio sebe, čak i kad to ne želim. I ja Njega svakodnevno podsjećam na sve navedeno.

atma.hr – 52
Svaki dan proveden s Njim je blagoslov. Svaki dan s Njim je najljepši u mom životu. Samo želim da je on sretan. Da svaki dan vidim Njegovo nasmijano lice. Jer on to stvarno zaslužuje. On može popraviti moj najgori dan. On je osoba u koju se svaki dan iznova zaljubim. Dok je pored mene, sve je lakše.

Zato želim takvu osobu svakoj ženi na svijetu. I najsnažnija žena koja tvrdi da joj nitko ne treba, bila bi ispunjenija uz ovakvu osobu. Poštujem svačiji izbor, poštujem tuđa mišljenja i poštujem one koje smatraju da je ovakva ljubav bezveze. Stvar je u tome što svima želim da osjete ovo što ja osjećam godinama uz Njega.

atma.hr – 52
Želim da se svaka žena osjeća voljeno i sigurno jer to zaslužuje. Želim da svaka žena zna kako je predivno doći doma i ugledati najljepši osmijeh na svijetu. Želim da svaka žena osjeti kako je imati ovakvog muškarca pored sebe kad smatraš da si na dnu. Želim svakoj ženi pravu ljubav. Želim svakom muškarcu pravu ljubav. Jer je sve ljepše kad imaš nekog tko je uz tebe na tvom životnom putu. Jer život dobije veći smisao.

Autor: Marija Pavković

zdravaisretna.hr