Ukoliko volite čitati tekstove Vesne Ferluga-Antić (kao što je ovaj), možete imati i njezinu knjigu “Fine nijanse” i naručiti je preko e-maila: [email protected] ili preko njezinog facebook profila.

To je knjiga koja je dobila brojne pozitivne kritike, s brojnim pričama iz svih sfera života s kojima se svačija duša mora suočiti kako bi dobila priliku da raste, koju ćete uvijek ponovo poželjeti čitati jer ćete se u mnogim tekstovima pronaći i time vidjeti da niste sami u hrvanju sa svojim osjećajima i životnim teškoćama koje nas svih u raznim oblicima prate. To je knjiga tješiteljica i učiteljica koja daje brojne odgovore na pitanje u čemu treba tražiti smisao vlastitog postojanja, ali i brojne kritike društva i načina u biranju prioriteta na uštrb onog najvažnijeg.

Ujedno je to i knjiga koja s pravom postavlja mnoga pitanja, kojom se spisateljica prisno i toplo obraća čitateljima, želeći i sama razumijeti zašto svi mi zajedno često tražimo odgovore i nadu na krivim mjestima.

Knjiga se već prevodi na engleski jezik.

Cijena knjige je 55 kn.
Prethodna objavaŽelim da svaka žena zna kako je predivno doći doma i ugledati najljepši osmijeh na svijetu
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 13.08.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.