atma.hr – 52
Svima nama želja je pronaći svoju srodnu dušu, i svi imamo neka očekivanja od nje. Znamo kako se treba ponašati, kako treba izgledati, kakva treba biti, kako se odnositi prema nama i sve ostale karakteristike.

I vizualiziramo, maštamo, sanjamo i čekamo da dođe… A srodna duša ne dolazi…

Ponekad čak i odustajemo i prihvaćamo čak lošu vezu ili bilo koju dušu. Ponekad se i okrivljavamo i sumnjamo da uopće i postoji… Ali rijetko kada se zapitamo kako ćemo mi privući tu srodnu dušu.

Imamo velika očekivanja od potencijalnog partnera, sve o njemu znamo, a nažalost jako malo znamo o sebi.

Kako ćemo privući srodnu dušu koja je pažljiva ako mi nismo pažljivi? Kako ćemo privući vjernog partnera ako se bojimo prevare? Kako ćemo naći osobu punu ljubavi prema nama ako je mi nemamo sami za sebe? I koliko je fer očekivati da nas partner voli i da je pažljiv prema nama ako se mi sami prema sebi tako ne odnosimo?

Ključ u privlačenju idealnog partnera, naše istinske srodne duše koja će nas upotpuniti je u tome da prihvatimo sebe, da zavolimo sebe i kada se prema sebi počnemo odnositi onako kako želimo da to radi naš budući partner na pravom smo putu da ga privučemo.

Tapkanje (EFT) je odlična metoda rada na sebi. Uz svoju jednostavnost i brzinu nudi nam pregršt mogućnosti na putu samorazvoja.

atma.hr – 52
Imala sam klijenticu koja je silno željela da je suprug počne primjećivati, da joj posvećuje pažnju koju joj je posvećivao u prvim godinama veze i braka. Osjećala se loše jer nakon 15 godina zajedničkog života i djeteta koje imaju ona je postala prozirna, nevidljiva; tako je ona to opisala. Naravno da je zbog toga bila nezadovoljna, čak je razmišljala i o razvodu iako je voljela svog supruga. Kroz tapkanje i osvješćivanje njenih emocija i osvješćivanje toga da ni ona sama sebi ne poklanja pažnju, da misli da ne vrijedi i da je prestala voditi brigu o sebi jer je nezadovoljna riješile smo zajedno taj njen problem. Tapkale smo prvo na to da ona zavrjeđuje pažnju i ljubav i da prihvati i zavoli sebe, i kako smo napredovale iz tjedna u tjedan, kako je ona postajala zadovoljnija i kako je počela voditi brigu o sebi i biti pažljiva prema sebi i ljudima oko sebe, ubrzo joj je i suprug počeo poklanjati pažnju i u samo dva mjeseca njihov odnos je potpuno procvjetao.

I vi možete privući srodnu dušu i popraviti postojeći odnos tako da prvo radite na sebi. Jedan od efikasnih načina je tapkanje. Više o tapkanju na linku, a ako želite popraviti svoje odnose priključite se programu “Tapkanjem do ispunjujućih odnosa”.

Do tipkanja i tapkanja,

Radosno,

Danijela

Danijela Medaković

Life coach & EFT praktičar
095 54 888 05
[email protected]

FB Inkubator sreće 
inkubatorsrece.com

atma.hr – 52
Prethodna objavaNikola Tesla svoj uspjeh zahvaljuje samo ovoj ženi!
Slijedeća objavaAko je Bog stvorio sve, je li stvorio i zlo?
Danijela Medaković
Danijela Medaković, certifirani Life coach, EFT Praktičarka (obrazuje se po AAMET-ovim standardima pod mentorstvom Pike Rajnar), NLP Master i energetski psiholog u edukaciji. Kroz godine samorazvoja i rada na sebi kroz razne metode i tehnike otkrila sam i EFT koji mi je u potpunosti promijenio život i okrenuo ga naglavačke, naravno u pozitivnom smjeru. Od tada svo moje profesionalno usavršavanje i vještine i znanja kreću u smjeru EFT-ja i popularizacije ove jednostavne i učinkovite tehnika na našim prostorima. Kreirala sam tako i osnovnu radionicu tapkanja "Tapkanje za sve" koju održavam po cijeloj Hrvatskoj, kao i tematske radionice i programe "Tapkanjem do idealne težine" "Tapkanjem do financijske slobode" " Tapkanjem do ispunjujućih odnosa" i "Odtapkajte anksioznost" i više manjih tematskih radionica. Na web stranici www.tapkanje.eu pišem blog i vodim Facebook stranicu Tapkanje-EFT, pišem kolumne za respektabilne alternativne portale među kojima je prva Atma koja je zaslužna i za to što moji tekstovi, moja ideja i moja misija dolaze do vrlo širokog broja ljudi.