Foto: pixabay.com

Kakvu energiju pošaljete u svijet, ona će se vratiti k vama tri puta jača. Iscjeljivanje na daljinu je vrijedan i poseban alat koji svi mogu naučiti raditi. Dakle, ako je nekome koga poznajete potrebna doza iscjeljujuće energije, pokušajte mu je poslati.

atma.hr – 52
Naše misli su snažne. Tako snažne da je često dovoljno samo razmišljati o nekome da mu pošaljemo mali mlaz energije.

Svi smo mi energetska bića i svi imamo energiju koja teče iznutra i oko nas. Kada postanemo svjesni te energije i njenog potencijala, možemo je koristiti za iscjeljivanje ljudi do kojih nam je stalo i za iscjeljivanje cijelog svijeta.

Svi mi imamo mogućnost da to činimo dok god smo otvoreni i sigurni kome želimo poslati iscjeljujuću energiju.

Evo kako poslati iscjeljujuću energiju drugoj osobi na daljinu…

1. Pripremite svoj prostor

Pronađite mirno mjesto gdje vas nitko neće uznemiravati.

Pokušajte osigurati dovoljno prostora i potrudite se da bude čist.

2. Smirite svoj um

Možete smiriti vaš um tako što ćete nekoliko puta duboko udahnuti i izdahnuti, a zatim postavite namjeru za iscjeljivanje.

Možete čak i jasno navesti kome šaljete iscjeljujuću energiju.

atma.hr – 52
3. Podignite svoju energiju

Da biste poslali pozitivnu zraku iscjeljujuće energije, počnite trljati dlanove kružnim pokretima sve dok ne osjetite energiju između njih.

Trebali biste biti u mogućnosti osjetiti pulsiranje energije iz dlanova kada ih polako razdvajate.

4. Napravite energetsku kuglu

Nakon što osjetite energiju kako pulsira kroz vaše dlanove, zamislite kako ta energija uzima oblik lopte. Također možete dati energetskoj lopti boju, ovisno o vrsti iscjeljenja koju želite poslati:

Plava: emocionalno iscjeljenje

Narančasta: fizičko iscjeljenje

Bijela: duhovno iscjeljivanje/općenito iscjeljivanje

Zelena: iscjeljivanje srca

Ljubičasta: psihička zaštita

Fokusirajte svoju pažnju na ovu energetsku loptu, vizualizirajte kako postaje veća, jača i moćnija svakim dahom.

atma.hr – 52
5. Pošaljite energiju

Kada osjetite da je vaša lopta energije jaka, zamislite kako je šaljete odabranoj osobi (ili životinji).

Možete čak zamisliti osobu kojoj šaljete energiju kako je prima i kako osjeća lijep, ljekovit učinak energije koju ste poslali.

6. Napunite baterije

Nakon što ste poslali iscjeljujuću energiju, važno je napuniti baterije uzemljenjem energije. To bi moglo uključivati šetnju u prirodi, meditaciju, opuštajuću kupku i slično.

Slanje iscjeljujuće energije drugoj osobi je vrlo moćan alat i odličan je način da se pomogne drugima kada ne možete biti fizički s njima.

7. Nekoliko stvari koje trebate zapamtiti

a) Kvaliteta vaše iscjeljujuće energije ovisi o vama, stoga izbjegavajte slati iscjeljujuću energiju kada ste fizički bolesni ili se osjećate emocionalno iscrpljeni.

b) Nije potrebno dati na znanje osobi kojoj šaljete iscjeljujuću energiju da to činite, no ukoliko joj kažete, ona bi mogla biti otvorenija za primanje energije.

banner ostvari svoje

c) Iscjeljujuća energija mora biti poslana s ljubavlju. Ako osjećate bilo kakve negativne emocije prema osobi kojoj šaljete energiju, prestanite.

d) Što god pošaljete vraća se trostruko. To znači da bez obzira kakvu energiju pošaljete u svijet, ona će se vratiti k vama tri puta jača.

Iscjeljivanje na daljinu je vrijedan i poseban alat koji svi mogu naučiti raditi. Dakle, ako je nekome koga poznajete potrebna doza iscjeljujuće energije, pokušajte mu je poslati.