Foto: pixabay.com

Vaše poruke Svemiru su uvijek dostavljene. Međutim, ponekad su nejasne ili ste ih slučajno prebrisali oprečnim zahtjevima. U drugim slučajevima, ne prepoznajete prilike za potraživanje svoje nagrade kada se pojave. Prakticiranjem osam, niže navedenih, komponenata možete se osigurati da će vaša poruka biti formulirana na način da je Svemir čuje.

atma.hr – 52
Jeste li ikada poslali poruku Svemiru i pitali se zašto niste dobili očekivani odgovor? Bezbroj ljudi gleda u zvijezde i pokušava projicirati svoje zahtjeve Svemiru.

Drugi prakticiraju afirmacije pomoću kojih bruse svoje misli ili studiozno koriste zakon privlačnosti na druge načine. Kada ne vide rezultate, tužni su i pitaju se što to rade krivo.

Ispod ćete pronaći 8 načina koja mogu pomoći da vas Svemir čuje odmah.

1. Vizualizirajte željeno

Nemojte na svoju maštu gledati kao na inertne snove. Vaš um je stvaralačka kapsula u kojoj se formiraju i osnažuju ideje.

Osim toga, mislite o Svemiru kao o mjestu. Vizualizirajte da je vaša poruka pismo s otisnutom adresom „Svemir“ na kuverti.

2. Postignite jasnoću i fokus

Kada šaljete nejasne poruke, možete očekivati jednako nejasan odgovor. Savršen tekst vaše molbe/zahtjeva je onaj koji odražava upravo ono što želite.

Fokusiranjem učinite vašu poruku moćnom. Zamislite što želite postići i osluhnite, dodirnite, osjetite i okusite pozitivan ishod u vašoj mašti.

atma.hr – 52
3. Otpustite

Nakon što ste poslali zahtjev, ne razmišljajte više o tome.

Vaša poruka Svemiru će doći do svog cilja.

4. Očistite vašu energiju

Oslobodite svoj um od negativnosti, tako da kanal iz kojeg šaljete želje bude čist.

Očistite negativne misli i osjećaje pomoću meditacije, yoge, tai chi – a ili drugih oblika čišćenja energije.

5. Očekujte odgovor

Kada naručite pošiljku i treba vam biti dostavljena putem pošte, očekujete da će biti isporučena. Nadalje, pripremate se za njen dolazak. Ako čekate nove cipele, napravit ćete mjesta u svom ormariću za cipele. Isto tako, napravite prostor u vašem životu za ono što ste naručili od svemira.

Također, istražite mogućnosti prikupljanja. Na primjer, ako ste zatražili romantičnu vezu, nemojte sjediti kod kuće.

Svemiru će biti lakše urediti sastanak s ljubavlju vašeg života ako budete obilazili događaje i okupljanja.

atma.hr – 52
6. Usmjerite vašu energiju

Način na koji ćete usmjeriti energiju nakon slanja poruke može utjecati na to hoće li ona biti isporučena ili će zalutati. Ako ste zatražili izobilje, ali svojim prijateljima govorite kako nemate dovoljno sredstava; vaša poruka će se zaustaviti.

Zbunjujuća poruka ima prednost. Novi zahtjev će biti sazdan iz vašeg naglaska na nedostatak.

Pričajte, hodajte, govorite, dišite kao da se vaša stvarnost već promijenila na bolje, a vaša izvorna poruka će biti isporučena.

7. Nemojte brinuti

Možda ste učinili sve kako bi postigli uspješan ishod, ali mislite da vaša poruka nije stigla, jer nema rezultata. Međutim, Svemir nije svjestan vremena.

Ono što se vama može činiti kao eon, u drugim realnostima je to treptaj oka. Rezultati se mogu pojaviti vrlo brzo ili polako.

Nastavite očekivati pozitivan ishod i prihvatite prilike za postizanje cilja.

8. Budite zahvalni

Ako smatrate da ste privukli ostvarenje svojih želja, biti ćete zahvalni Svemiru što vas je slušao. Pošaljite radosno energiju u atmosferu koja sadrži misli zahvalnosti.

Nakon toga, Svemir će biti siguran da je ispravno čuo vaše želje.

Vaše poruke su uvijek dostavljene. Međutim, ponekad su nejasne ili ste ih slučajno prebrisali s oprečnim zahtjevima. U drugim slučajevima, ne prepoznajete prilike za potraživanje svoje nagrade kada se pojave.

Prakticiranjem osam opisanih komponenata možete se osigurati da će vaša poruka biti formulirana na način da je Svemir čuje.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić